Fødevaresikkerheden er i orden omkring Kokkelandsholdet

12. marts 2014
Fødevaresikkerheden er i orden omkring Kokkelandsholdet

.
Vi har modtaget!

De nationale kokkelandshold har indgået samarbejdsaftale med ThermIT, der øger fødevaresikkerheden
ThermIT, som hjælper virksomheder med trådløs temperaturovervågning, har indgået en samarbejdsaftale med det danske Kokkelandshold og herunder det danske Cateringlandshold.
Aftalen blev underskrevet i det nyåbnede Vittrup Centret nær Løkken i Nordjylland, hvor formanden for Kokkelandsholdet, Uffe Nielsen, drivet Restaurationen på Vittrup Centret.
– Vi er meget glade for at kunne knytte endnu tættere forbindelse og på denne måde bakke op om Kokkelandsholdet, som med flere nationalhold på fornemste vis repræsenterer Danmark og sætter den danske kokkekunst, gastronomi og madkultur både på spisekortet og på verdenskortet, siger direktør hos ThermIT, Jørgen Jensen.
– Vi er meget glade for dette meget oplagte samarbejde mellem ThermIT og Kokkelandsholdet. Det er også meget interessant, fordi branchen måske har brug for at få noget mere information om, hvor effektivt og enkelt det er at arbejde med denne automatiske, trådløse temperaturovervågning.
– Systemet er jo med til at øge fødevaresikkerheden, og det budskab vil Kokkelandsholdet meget gerne være med til at udbrede, siger formanden for Kokkelandsholdet, Uffe Nielsen.

Fødevaresikkerhed topprioriteres.
– Hvad enten det drejer sig om finere gastronomi eller mad til rigtig mange i en stor kantine, så har fødevaresikkerhed topprioritet. Vi kan varmt anbefale Thermits produkter, da de letter det daglige arbejde med temperaturkontrol og samtidig sikrer, at vi altid får en alarm, hvis et element falder ud. At vi samtidig kan spare firmaet for penge er bare en af flere sidegevinster, siger Sten Slot, direktør i Kokkelandsholdet.
– Vi har i sagens natur allerede mange kunder indenfor restaurationsbranchen i Finland, Norge, Sverige og i Danmark, hvor mange hundrede kunder bruger vores system med automatisk trådløs temperaturovervågning til at højne fødevaresikkerheden, lette manuelle rutiner og spare både strøm og penge. Vi er stolte af, at kunne fortælle, at Kokkelandsholdet anbefaler vores system, siger ThermITs salgschef og medejer Ivan Lindgren Hansen.
Talentudvikler dansk gastronomi
De danske kokkelandshold, som foruden Cateringlandsholdet også omfatter et Juniorlandshold, har siden 2005, uden sammenligning, været den største talentudvikler inden for dansk gastronomi.
At H.K.H. Prins Joachim har valgt at være protektor for Det danske kokkelandshold er derfor til meget stor ære og støtte for holdet. Det giver ekstra energi, når der skal trænes til langt ud på natten og alt skal gennemgås for 25. gang.
I den gode smags tjeneste sender Kokkelandsholdet nogle af de bedste gastronomer i Danmark ud i verden for at dyste og vinde guld og hæder til Danmark.