Ford bliver eksklusiv bilpartner for cykelholdet Team Sky

15. januar 2016
Ford bliver eksklusiv bilpartner for cykelholdet Team Sky

.
Ford Motor Company har indgået et partnerskab med Team Sky. Ford bliver Team Skys leverandør af både person- og varebiler. Team Sky vil køre rundt i Fords nyeste biler såsom Ford Mondeo, Ford S-MAX og Ford Kuga samt Tourneo Custom og Transit van.
Holdet, der har vundet cykelsportens mest prestigefulde løb, Tour de France, 3 gange i løbet af de seneste 4 år med henholdsvis Sir Bradley Wiggins og senest Chris Froome, vil fra starten af 2016 og frem kun køre Ford. Dette inkluderer selvfølgelig de 3 store etapeløb Tour de France, Giro dItalia og Vuelta a España.

Vores nye partnerskab med Team Sky er en fantastisk mulighed for at få denne levende sportsgren ind under huden og blive en del af en verden fuld af passionerede cykelfans. Partnerskabet giver os mulighed for at vise Fords seneste produkter lige der, hvor det hele foregår. Både de hardcore fans, der står i vejkanten men også dem, der ser med på tv rundt omkring i verden vil blive eksponeret for vores biler. Aftalen giver Team Sky mulighed for at bruge en lang række af Fords biler, der alle skal spille en vigtig rolle og hjælpe Team Sky i alle henseender; både under løb men også uden for løbene.

Størstedelen vil være Ford Mondeo stationcars, som alle naturligvis bliver iklædt Team Skys karakteristiske sorte og blå farver. Disse bliver kørt af sportsdirektører og mekanikere, mens en række andre modeller spækket med Ford-teknologier vil være tilgængelige for at supportere enhver type løb i alle tænkelige omgivelser. Ford Kuga og Ford S-MAX vil sammen med to af Mondeoerne være udstyret med Fords Intelligent All-Wheel Drive teknologi; ideelt til f.eks. de belgiske brosten eller nedkørsler i Alperne. Denne teknologi måler, hvor godt et greb de 4 hjul individuelt har i vejen og justerer drejningsmomentet mellem for- og baghjul på under 20 millisekunder.

Ford er den perfekte partner for Team Sky. Vi deler mange kerneværdier som f.eks. ønsket om at kombinere teknologi og innovation for at imødekomme specifikke og ofte varierende krav, som stilles inden for elitesport siger Sir David Brailsford, team principal for Team Sky. Partnerskaber mellem Ford og Team Sky starter officielt op i slutningen af januar med årets første europæiske løb, the Majorca Challenge races, der bliver skudt i gang den 28. januar.
Palle Sund, sund2802@gmail.com, kilde: ford.dk