Frede rocker!

23. september 2013
Frede rocker!
SONY DSC

.
Af Arne Lybech

Københavnske Highway Jam spiller for første gang på Frede. Bandets repertoire rammer lige i hjertekulen på mange af husets gæster, og der er tale om 70´er rock af den fineste slags, når de fire københavnere går på scenen med et repertoire hentet fra bands som: Thin Lizzy, Whitesnake, Deep Purple, Lynyrd Skynyrd, ZZ-Top, Aerosmith, Jimi Hendrix, Cream, Free, Bad Company, Stevie Ray Vaughan, Doors, Gary Moore, Queen, Van Halen, Led Zeppelin og mange flere.
Bandets guitarist Jonas Larsen – vandt titlen som bedste guitarist i Copenhagen Guitar Battle 2008 og 2009, og landede derefter kontrakten med bandet Royal Hunt, som har solgt over en million plader på verdensplan, og både bandets sanger Henrik Brockmann, samt trommeslager Kenneth Olsen, har begge tidligere slået deres folder i Royal Hunt, hvor de har delt scene med navne som Deep Purple, Uriah Heep, og mange mange flere. Henrik Brockmann deltog, sammen med Jonas, i The Wind Cries arrangementet i Amager Bio, hvor Hendrix blev fejret
Ankermand i bandet er bassisten Tommy Larsen, og tilsammen garanterer drengene for en fed rockaften, hvor alle rockattituderne er på plads, når de fire giver den gas på Frede.

Highway Jam er:

Henrik Brockmann (Vokal)
Jonas Larsen (Guitar/Vokal)
Tommy Larsen (Bas/Vokal)
Kenneth Olsen (Trommer)