Gang i den med Svendsen

10. november 2013
Gang i den med Svendsen

.
Af Arne Lybech

Nu, er der blot 9 dage til valget og om ikke ret lang tid, kan de mange kandidater tage sig en velfortjent “slapper” ovenpå en hektisk valgkamp med mange sjove påfund for at tiltrække sig vælgernes opmærksomhed.
Således også Jakob K. Svendsen:

EventBasen leverer Venstre mærkesag i Aalborg.
Midlertidig Læsesal i Aalborg midtby

Alle kan i øjeblikket se at der er valgkamp i gang frem mod kommunalvalget d. 19. november.
Temaer og synspunkter myldrer ud af kandidaterne på alle medier, selv lygtepælen er skuelads for se mig markedsføring. Meget bliver lovet og mere bliver ønsket.
Venstre i Aalborg har længe har en mærkesag omkring en læsesal for alle studerende i midtbyen. Universitetet ligger uden for city, hvor mange af de studerende bor. Transport til og fra universitetet er ikke optimal efter kl. 16.00 og studiemiljøet i midtbyen ville blive styrket med en læsesal i Aalborg. Sidegevinsten for specielt nye studerende ville være den sociale dimension i at kunne læse sammen med andre studerende og derved får nyt netværk hurtigere. Andre universitets byer har for længst indrettet lokaler inde ved de dele af centrum, hvor de studerende bor.
Venstre er et handlings orienteret parti og formand og byrådsmedlem Jakob K Svendsen har i sin valgkamp garanteret en læsesal i Aalborg midtby hvis han får genvalg. Og han har tilmed handlet på sit valgløfte.
Han har sammen med teltudlejningsfirmaet EventBasen fra Hobro, fået opsat et stort opvarmet telt på fjordmarken i Aalborg, som midlertidig læsesal. Om aftnen blev teltet brugt til vælger møde med fokus på uddannelsesbyen Aalborg og de studerenes ønsker til fremtiden.
Venstres valg af EventBasen som samarbejdspartner på denne mærkesag er ikke tilfældigt. Telt opsætning til store begivenheder og events er EventBasen specialister i. Varme i teltet, borde og stole, bar og pølsevogn er alt sammen leveret og opsat af EventBasen efter Venstres ønsker.
EventBasen har skabt nogle flotte rammer til en aften med debat, om uddannelses politik og læsesal i Aalborg midtby – udtaler Jakob K Svendsen.