Glimrende tilbud i Støvring

12. oktober 2013
Glimrende tilbud i Støvring

Prøv gratis vandtræning på Store Vanddag
.

Lørdag den 12. oktober fejrer Støvring Svømmehal
Store Vanddag i samarbejde med Gigtforeningen.

Start efterårsferien med at gøre noget godt for dig selv, din familie eller dine venner:

Lørdag den 12. oktober åbner Støvring Svømmehal dørene til en festlig og aktiv Store Vanddag i tidsrummet kl. 13.00 16.00. Grib chancen for at prøve træningsformen AquaPunkt under kyndig instruktion og tag del i vandfesten.
AquaPunkt- øvelserne er enestående, fordi de kan bruges af alle, og fordi der er øvelser til både ryg, mave, skuldre, arme og ben. Du vælger bare efter behov. Vandet understøtter dine bevægelser, så øvelserne ikke belaster ømme punkter samtidig med, at vandmodstanden styrker dine muskler, fortæller Grete Sørensen en af svømmehallens AquaCoaches, som er uddannet til at vejlede i øvelserne.
Støvring Svømmehal håber, at Store Vanddag vil åbne endnu flere menneskers øjne for de gode træningsmuligheder, der er i en svømmehal, når man vil mere end blot svømme baner. Vores AqauPunkt-vogn står klar i hallen, så det er meget nemt og fleksibelt. Øvelserne er beskrevet på nogle rondeller, som du stiller på bassinkanten, inden du hopper i vandet og så er det jo kun hyggeligt, hvis man er flere, der træner sammen forklarer Grete.

Ud over AquaPunkt-konceptet vil Støvring Svømmehal byde velkommen til Formanden for Kultur- og Fritidsudvalget. Lene Aalestrup er at forefinde i hele tidsrummet og er klar til at svare på eventuelle spørgsmål, du måtte have til hende.

Derudover vil Støvring Svømmehal tilbyde mærke-svømning, hvor der uddeles gratis diplom.
Svømmeklubben, Pingvinen vil rådgive børn og voksne ang. de forskellige svømmehold og Pingvinen vil desuden lave en gratis prøvetime på deres nye koncept Water-Fitness/vægttabstræning (med forbehold for Pingvinens situation)
Der vil være mulighed for at møde bestyrelsesrepræsentanter fra såvel Svømmehallen, som fra Svømmeklubben for Seniorer og fra Svømmeklubben, Pingvinen.
Sidst men ikke mindst vil Motionscentret give prøvetimer til de fremmødte, ligesom der vil være rabatter på motionskort til alle fremmødte.
Endelig stiller Lene Aalestrup atter op i ro-konkurrence (sidst var til Havne-fest i Støvring). Denne gang udfordrer Formanden for Kultur og Fritidsudvalget de fremmødte, som tør at dyste mod hende.
En festlig dag, hvor Støvring Svømmehal virkelig vil forsøge at forkæle dig og give dig gode ideer. Så tag familie og venner med og mød op lørdag den 12. oktober kl. 13.00 16.00.
Der er kaffe på kanden og småkager på fadet!