Global Garden Party

28. juni 2014
Global Garden Party

.
Global Garden Party: fire sommerkoncerter i Skovsgård Hotels hyggelige hotelhave

Global Garden Party er fire spændende torsdag eftermiddage i Skovsgård Hotels skønne have med glad kvalitetsmusik med inspiration fra den store verden. I år udvides konceptet med et farverigt marked, billedkunst, fotoudstilling og en anderledes koncertmenu med inspiration fra den store verden.
Global Garden Party er den eneste udbyder af verdensmusik oplevelser i Nordjylland om sommeren. Målgruppen for koncerterne er turister fra sommerlandet, nordjyder i almindelighed og ikke mindst lokale fra Skovsgård og hele Jammerbugt Kommune. Arrangementerne holdes torsdag eftermiddage i turisthøjsæsonen i alt fire uger.

Global Garden Party er et kulturelt mødested for hele familien hvor børn, unge, voksne og ældre kan opleve sammen. Normalt er der ikke så mange kulturelle tilbud af høj kvalitet i sommerperioden og slet ikke indenfor folke- og verdensmusik genren. Global Garden Party giver først og fremmest koncertgæsterne gode mindeværdige musikoplevelser. Derudover giver koncertrækken områdets danske og udenlandske turister mulighed for at møde lokalebefolkningen og vi håber at man via de musikalske oplevelser kan skabe gode ferieminder.
Nyheder Som noget helt nyt ønsker man i år at udvide Global Garden Party, så man udover den musikalsk oplevelse kan opleve et hyggeligt og farverigt marked som finder sted når musikken spiller til Global Garden Party. Det bliver et marked med ting fra den fjerne og nære verden. Håndlavet, gerne fair trade og/eller økologisk, håndværk, kunsthåndværk, tøj, fødevarer mv.
Derudover knyttes billedkunst og globale rytmer sammen på en anderledes måde når den anerkendte billedkunstner Piet Pedersen gæster Global Garden Party i år. Ifølge arrangørerne, så bringer Piet Pedersens malerier smil og glæde. Med farvestrålende malerier hvor rejsen og forbindelsen til vores indre univers gerne må kalde håbet, smilet og glæden frem. En verden af glade farver. Piet maler samtidig med at musikerne spiller fra scenen en fortolkning af lyd og stemning med pensel og malerfarve.
Derudover bidrager Aalborg Rejseklub med farverige fotos fra den store verden som via en fotoudstilling som kan opleves i hotellets restaurant hele perioden hvor Global Garden Party finder sted. Også på den kulinarisk side er der noget at komme efter. Efter hver koncert serveres en lækker koncertmenu med inspiration fra musikkens geografiske og madkulturelle ophav. Gerne fra store grill hvis ellers vejret tillader det.
Mange hjælper til Råd & Dåd i Attrup har kreeret en mindre udendørs scene, som pyntes op, så den udstråler globalitet og farverige kulturer. Også Skovsgård Børnehave bidrager til festen, idet børnehaven har lavet en del af udsmykningen til koncerterne. Vi håber på rigtig mange koncertgæster udtaler Ida Larsen, formand for bestyrelsen på Skovsgård Hotel. De sidste to år har koncerterne været velbesøgte og der har været en super-hyggelig stemning blandt både gæster og musikere. Især er vi i år spændte på hvordan de nye tiltag bliver modtaget.

Mere om musikken Torsdag den 10/7 Busted Blues Band – er et veletableret dansk bluesband, der spiller bluesrock inspireret af gamle bluesmestre, som f.eks. Muddy Waters, B. B. King og Willie Dixon. Med en helt unik sound og stil og masser af spilleglæde har de lagt publikum ned på adskillige spillesteder og festivaler.

Torsdag den 17/7 Mikael K & Klondyke – spiller musik og fortæller historier fra sit Udkantsland. Oplev morsomme røverhistorier, og musikalske højdepunkter fra Mikael K s sangunivers – en underfundig blanding af folkemusik, visekunst, country rock og danskpop i overalls. Mikael K & Klondyke har modtaget en lang række anerkendende priser.
Torsdag den 24/7 Habadekuk – Oplev dette sprudlende danske orkester der kendetegnes af hårdt slående horn, heftig violin og medrivende rytmer. Med en kraftfuld blanding af folk, rock, salsa og big band jazz skyder det otte mand store orkester de gamle spillemands – melodier ind i det 21. århundrede.
Torsdag den 31/7 Chilis Calypso Band – Et af Danmarks første latin bands fra 70erne er genopstået. Bandet er kendt for sine fortolkninger af musik fra syd – og Mellemamerika. Højt humør og dansevenlig latin musik er Chilis Calypso Bands kendemærke. Oplev saxofon, olietønder, marimba, timbales, harmonica, kontrabas og bongo for fuld udblæsning.

Yderligere oplysninger
Pris 70 kr. (børn under 12 år ifølge med voksne har gratis adgang). Billetter kan købes ved indgangen fra kl. 15.00 på koncertdagen.
Arrangør Skovsgård Hotel, Brovst Musikforsyning og Skovsgård Borgerforening.
Med venlig støtte fra Jammerbugt Kommune, World Music Denmark, Kulturstyrelsen, ROSAfolk og VisitJammerbugten