Godt tilbud til os alle!

30. december 2013
Godt tilbud til os alle!

.
Af Arne Lybech

Aalborg Orienteringsklub er ude med et rigtig godt tilbud til alle motionsglade. Læs bare:

Orienteringsløb – Familieorientering i januar

Tre søndage i januar inviterer Aalborg Orienteringsklub på Familie- og motionsorientering i Lundby Bakker.

Kom godt i gang i det nye år med motion og en hyggelig tur i skoven med familien eller måske bare med dig selv. Tre søndage i januar inviterer Aalborg Orienteringsklub på Familie- og Motionsorientering i Lundby Bakker fra Festpladsen ved Hadsund Landevej. En gå- eller løbetur på jagt efter poster og bagefter en kop varm kakao.

– Det er altid en god oplevelse med en tur i skoven uanset vejret. Det gælder bare om at have det rette tøj på. Humøret får altid et løft af en frisk gå- eller løbetur i naturen, siger Edith Sørensen fra Aalborg Orienteringsklub.

Der er lette orienteringsbaner i forskellige længder, så også uerfarne kan finde rundt. Dog er der enkelte lidt sværere poster på den længste bane. Der er dog ingen garanti, at du ikke går forkert undervejs i jagt på posterne. Det gælder om at følge med på kortet!

Du kan vælge mellem tre ture på 6 , 4 eller 3 kilometer. Ruten er målt i luftlinje, så selv den korteste tur mellem posterne er lidt længere. Du kan gå på postjagt med familien, vennerne, kæreste eller du kan gå eller løbe alene. Der er elektronisk tidtagning, men tempoet bestemmer du selv.

Du kan starte mellem klokken 10 og 11 på søndagene 5. januar, 12. januar og 19. januar.

Prisen er 10 kroner per person, og for det får du en kop varm kakao, når du kommer i mål. Du behøver ikke tilmelde dig. Mød bare op!