Gudumholm fejrer Idrætsuge nr. 60 i hele 9 dage

8. juli 2024
Gudumholm fejrer Idrætsuge nr. 60 i hele 9 dage
Frivillige Foto: Gudumholm Idrætsforening

Over 150 frivillige gør en forskel for de over 3.000 gæster

Gudumholm IF kan i år holde den populære idrætsuge for 60. gang. Og det bliver med det største, længste, dyreste, bedste og mest mangfoldige program for en idrætsuge i GIFs 90-årige histporie

– Sidste år havde vi rekorddeltagelse og rekordomsætning og det håber vi at gentage og slå i år, siger Peer Kristensen, der er hovedformand i GIF

Spar Nord Cup Foto: Gudumholm Idrætsforening

Programmet byder på en masse fodbold, livemusik, foredrag om unges trivsel, rosémagning, stegt flæsk, motionsevents, gadekampe, optog, sponsorløb og en perlerække af forskellige børne- og voksenaktiviteter. Ligeså får foreningen i år besøg af både motorcykler og amerikanerbiler. Og de mange børne- og voksenaktiviteter er en bevidst strategi, hvor der handler om at få de mange nye borgere i Gudumholm ned på stadion.

Sponsorløb Foto: Gudumholm Idrætsforening

– Vi har de seneste oplevet mange nye tilflyttere med børn til Gudumholm og det er jo dejligt. Og dem vil vi gerne lære lidt bedre at kende, så jeg håber virkelig, at de giver det hele chancen og oplevere den særlige sommer og familiestemning, der også er på stadion i idrætsugen, siger GIF’s formand, Peer Kristensen.

Idrætsugen indledes fredag 5. juli og slutter først lørdag 13. juli med sommerfest i teltet med 60’er tema. rogrammet, som kan læses i sin helhed på www.gudumholm-if.dk.

Og ligesom tidligere år oplever GIF en kæmpeopbakning af de mange frivillige.

– Ja, det går igen godt og vi har stort set alle poster besat inden idrætsugen og det er jo dejligt at over 150 frivillige vil gøre noget for andre. Vi er klar, slutter GIF’s formand, Peer Kristensen.

Stadionvej Foto: Gudumholm Idrætsforening