Håber på mange fremmødte

19. oktober 2013
Håber på mange fremmødte

.
Af Arne Lybech

Enhver foredragsholder og forfatter håber naturligvis på pæn fremmøde og interesse for foredragets titel. Således også Andrea Hejlskov, der her forbereder sine gæster på “Flugten til de svenske skove”

Hvad sker der, når en moderne familie forlader det moderne samfund og flytter langt ud i de svenske skove? Jeg er forfatter men som en dansker skal jeg jo også huske at sige noget om mine succeser (get it?).
Jeg underviste engang på Institut for Psykologi. Jeg tjente engang mange penge. Jeg arbejdede engang med landdistriktsudvikling. Jeg var engang kommunikationshonnørdame, jeg arbejdede engang som børnepsykolog henne i kommunen.
Jeg er typen der aldrig fik skrevet sit speciale færdigt og som har et lidt for kulørfyldt CV.
Jeg har holdt rigtig mange foredrag. Jeg har skrevet rigtig mange artikler. Jeg har smilet i rigtig mange dameblade. Iført silkesparkedragt.
For to år siden smed Andrea sammen med sin mand og fire børn alle sine ejendele på lossepladsen og flygtede langt ud i de svenske skove. De trak stikket ud. De orkede ikke længere en travl hverdag og samfundet. De følte ikke, de kendte hinanden længere. De slog sig ned som nybyggere og byggede deres egen bjælkehytte. De ville tættere på hinanden, naturen og meningen med livet. Og det kom de. I dén grad.
Foredraget handler om det første, vilde år i skoven, som hun i november udgiver bogen Og den store flugt om.

Hovedbiblioteket, Foredragssalen
Onsdag 13. november, kl. 19-21
Billetter 45 kr. kan købes på www.aalborgbibliotekerne.dk