Heller ikke oprykningsfest denne gang for AaB

6. maj 2024
Heller ikke oprykningsfest denne gang for AaB

AaB led desværre et bittert nederlag i gårsdagens lokalopgør mod Hobro I.K. foran en imponerende kulisse på over 10.000 tilskuere. Trods et stærkt pres på modstanderens banehalvdel og flere chancer formåede AaB ikke at vende kampen til deres fordel og endte med at tabe 3-2.

Hobro I.K. tog føringen med to mål allerede efter 18 minutter, men AaB fik udlignet med scoringer af Mathias Jørgensen og Kasper Jørgensen inden pausen. Desværre blev det afgørende mål scoret af Villads Rasmussen efter pausen, hvilket betød, at AaB måtte forlade banen med et skuffende resultat.

Selvom AaB havde flere chancer i løbet af kampen, herunder store muligheder for Melker Widell og Mathias Jørgensen, formåede holdet ikke at udnytte dem til at vende kampen til deres fordel. Trods dette ligger AaB fortsat på andenpladsen i NordicBet Ligaen med 56 point, seks point efter førerholdet Sønderjyske og 12 point foran FC Fredericia på tredjepladsen. Der er stadig 12 point tilbage at spille om.

Næste udfordring for AaB er en udekamp mod Sønderjyske på lørdag kl. 14.00, hvor holdet håber på at rejse sig efter det seneste nederlag og sikre vigtige point i kampen om oprykning.