Helt overvældende, ikke færre end 650 ansøgere

30. oktober 2013
Helt overvældende, ikke færre end 650 ansøgere

.
Af Arne Lybech

Det er helt overvældende med ikke færre end 650 ansøgere til stillinger på Fremtidens Plejehjem i Aalborg, skriver kommunen i en pressemeddlelse. Og ganske betryggende for de kommende beboere, at så mange ønsker dette job.

Ansættelsesudvalget på Fremtidens Plejehjem får meget travlt i november. Flere end 650 har nemlig ansøgt om de cirka 50 ledige stillinger, som har været opslået de sidste 3 uger.
– Det er overvældende og vi er meget glade for, at
så mange kvalificerede ansøgere har sendt deres ansøgning til os. Blandt ansøgerne er social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, pædagoger, ergo- og fysiotera-
peuter og andre faggrupper, siger formanden for styregruppen Lars Nøhr.

Det giver Fremtidens Plejehjem en unik mulighed
for at få en bred faglig sammensætning til glæde for de nye beboere og brugere af huset,

Fremtidens Plejehjem på havnefronten i Nørresundby er på ca. 8.000 kvm. og indeholder 75 plejeboliger. Herudover er der blandt andet aktivitetscenter, restaurant, sundhedsklinik, tandlægeklinik, motionscenter og en række temarum for beboerne, blandt andet et orangeri og rum til wellness.

Huset står helt færdigt den 1.januar 2014, hvor medarbejderne vil blive uddannet til de nye rammer, blandt andet i at bruge de velfærdsteknologiske løsninger, der er i huset. Der er således lagt an til et uddannelsesprogram, som rækker langt ind i det nye år.

Indflytning i december
De første 40 beboere flytter ind den 15. januar 2014 og 35 beboere har indflytning den 1. februar 2014. Anvisning af boliger er i fuld gang og borgere, der er interesse-ret i muligheden for at bo på Fremtidens Plejehjem, er meget velkomne til at kontakte Bevillingsenhed Nord på 9931 5959.

Bygherrer på huset er Nørresundby Boligselskab og Aalborg Kommune, Ældre- og Handicapforvaltningen.
Læs mere om Fremtidens Plejehjem på www.fremtidensplejehjem.dk

For nærmere information kontakt:
Formand for styregruppen Lars Nøhr 2520 1480.