Nyheder
Hvor mennesker mødtes og mødes/7
.Af Arne Lybech Er man til store schnitzler, ungarske, holsteinske, wiener og andet, ja så er et besøg på Paprika Gæstgiveri i Sankelmarksgade i Aalborg et must. Her er Knud Andreasen stadig i sving med at servere for sine gæster, akkurat som han har gjort siden han var tjener på navnkundige, Italiano i 1960erne. Paprika […]
.
Af Arne Lybech
Er man til store schnitzler, ungarske, holsteinske, wiener og andet, ja så er et besøg på Paprika Gæstgiveri i Sankelmarksgade i Aalborg et must. Her er Knud Andreasen stadig i sving med at servere for sine gæster, akkurat som han har gjort siden han var tjener på navnkundige, Italiano i 1960erne. Paprika blev indrettet i den nedlagte Penny Lane i 2002. Inden da havde Andreasen værtshuset, Vognporten i samme gade, afløser for den gamle Sørens Bar i Jens Bangs Gade.
Gæstgiveriet er inspireret af det ungarske køkken og forretten om man ønsker den er naturligvis Gullaschsuppen. Her på stedet er det gode råvarer, der er baggrunden for de velsmagende retter, hvis portionsstørrelse kan tilfredsstille enhver sulten gæst. Er man mere sulten er der naturligvis også dessert på menukortet.
Med fra Vognporten er der medbragt pænt udvalg i fadøl og er man ikke til øl, ja så er vinkortet et godt alternativ. I det rustikke lokale er der ikke megen plads ved baren og såmænd ingen barstole. Helt bevidst. Man sætter sig bare hen til stambordet, akkurat som det kendes fra blandt andet, Ungarn, hvor det er kutyme man blander sig med de øvrige gæster.