Indgreb skaber elevglæde

25. april 2013
Indgreb skaber elevglæde

.
P4 Nordjylland skriver:

Det bliver godt at komme i skole igen. Sådan lyder udmeldingen fra Emil Sondaj Hansen fra Storevorde. Han er næstformand i De Danske Skoleelever.

Ifølge DR Nyhderne kommer der et regeringsindgreb i lærerkonflikten i dag. Det vil betyde at skolerne igen åbner på mandag.

– Det har jo snart været fire uger, hvor vi ikke har været i skole og rent personligt må jeg sige at savner mine lærere. De mundtlige prøver kommer snart, så det bliver rart at få kontakt med lærerne igen og rent faktisk blive forberedt til de her prøver, siger Emil Sondaj Hansen og håber, at et kommende indgreb vil tilgodese begge parter, så lærerne ikke føler sig tromlet.

– Vi skal gerne have en folkeskole, hvor der er et nogenlunde lystniveau til at skabe en god skole for eleverne. Der er ret store projekter på vej. De kan ikke implementeres på en optimal måde, hvis der er nogen, der sidder og er sure over det her indgreb ikke har taget hensyn til dem, siger Emil Sondaj Hansen.

Landets skolelærere har været lockoutet de sidste tre en halv uge som følge af konflikten mellem Danmarks Lærerforening og Kommunernes Landsforening.