Ja, læs bare…glimrende tilbud!

14. oktober 2013
Ja, læs bare…glimrende tilbud!

Aabybro: Kulturel efterårsferie for alle aldre.

Cirkus for børn, syng sammen og koncert for seniorer og koncert med britisk folkemusik for alle andre det er hvad Kultur- & ErhvervsCenter Jammerbugt byder på i efterårsferien og umiddelbart efter.

Cirkus BIG er et af landets mindste, men også sjoveste cirkus og de inviterer børn sammen med deres forældre og bedsteforældre ind til en hyggelig og fortryllende time lørdag 19. oktober om eftermiddagen.
Dagen efter, søndag den 20. oktober, bliver kulturcentret fyldt med ældre medborgere, der ønsker at bruge eftermiddagen på hyggelig samvær i selskab med Bente Kure & Leif Ernstsen. Der vil blive underholdning og fællessang med de to kunstnere der er kendt fra både folkemusikfestivalen i Skagen og fra Danskpoppen – og selvfølgelig drukket kaffe til.
Ugen efter, fredag den 25. oktober, er der koncert med den populære duo Jane & Shane. Jane er irlænder og Shane er englænder, med de har begge bosat sig i Danmark for en del år siden. Duoen blev landskendt da de turnerede sammen med Niels Hausgaard.
Man kan læse mere om arrangementerne på kulturcentrets hjemmeside www.mediecenter.dk

________________________________________