Jul på Det Gamle Rådhus

14. december 2013
Jul på Det Gamle Rådhus

.
Pressemeddelelse!

– Fra den 2.-22. december kl. 15.00 kan hele familien opleve Apotekersamlingen øverst oppe i Jens Bangs Stenhus, og høre om tørret hjorteblod, theriak, heksemel, kongerøgelse og magisk jord. Det hele begynder på Aalborg Rådhus i Venskabsbystuen, hvor I kan se dagens sære ting og derefter gå med op til Apotekersamlingen.

Billetter kan købes i forsalg på Aalborg Historiske Museum, Algade 48 eller på selve dagen ved mødestedet fra kl. 14.45.
Pris: 25 kr. inkl. en gratis smagsprøve, børn under 7 år gratis

– Aalborg Dameroklub sælger gløgg og æbleskiver, som kan nydes i Byens Rum

– Indsamling af gaver til børn og unge op til 18 år, som deltager i Kirkens Korshær Julearrangement mellem jul og nytår. Nyindkøbte gaver til min. værdi af 50 kr. kan afleveres i Saxosalen til og med den 22. december, hvorefter Kirkens Korshær sørger for at gaverne bliver delt ud. Noter venligst cirka alder og køn på gaven

– Børnehaven Ridemandsmøllevej, Børnehuset Egholm Færgevej og Marte Meo Børnehaven udstiller deres nissepar i Saxosalen.
Stem på det nissepar, som du synes er julens flotteste og vær med i konkurrencen om et gavekort til Aalborg City.

– Aalborg Bibliotekerne er i julehumør og deler glædeligt ud af deres tilbud. Vidste du f.eks., at man gratis kan downloade masser af musik, lydbøger, film og bøger via deres netressourcer?
I Borgmesterstuen er juletræet pyntet med links til julematerialer for store og små. Der er også en sjov konkurrence for hele familien, hvor I kan teste jeres viden om julen.
Har I lyst til at slappe lidt af i sofaerne, kan I hygge jer med gode julehistorier og bøger med tips til sjovt julepynt og fine gaver