Klassens stærkeste dreng er en kvinde!

2. november 2013
Klassens stærkeste dreng er en kvinde!

.
Af Arne Lybech

Ikke alt er som man tror. Det erfarer vi gang på gang, når vi læser krimier, hvor de løse ender ofte bindes sammen med tråde vi ikke havde opdaget.
Anna Grue, en af landets mest læste forfattere blev i skolen blev kaldt klassens stærkeste dreng. Hun er kvinden bag den populære krimiserie om den skaldede amatørdetektiv Dan Sommerdahl.

Og nu hun er topaktuel med en ny krimi. Sjette bind i serien hedder Sidste forestilling og udkommer d.7. november. Så kom med på tur til Anna Grue og Dan Sommerdahls fiktive og næsten helt almindelige danske købstad Christianssund! Hør hende fortælle om serien, om sit arbejde med at skrive sig ind på den menneskelige psykologi, og om hvorfor vi handler, som vi gør.

Anna Grue fokuserer ikke på de kriminaltekniske detaljer, men dykker i stedet ned i forholdet mellem mennesker, og fokuserer på at skabe topunderholdning for sine læsere. Foredraget er krydret med billedshowet Den store historie i de mange små, som netop handler om at skabe et krimiunivers, der skal kunne holde bind efter bind.

Foredraget afholdes i samarbejde med Fokus Folkeoplysning

Foredragssalen, Hovedbiblioteket
Tirsdag 5. november, kl. 19.00
Billetter: 75. kr.,
købes på www.aalborgbibliotekerne.dk eller hos Fokus Folkeoplysning