Københavnerne kommer!

10. december 2013
Københavnerne kommer!

.
Pressemeddelelse!

På Torsdag kl.20.00 // FRI ENTRÈ!!

De kommer fra hovedstaden med deres smarte frisurer, deres dyre vintageguitarer og ders små hipster-keyboards! De kommer med deres Kødbymusik og smarte overskæg i strikketrøjer og med fjollede kasketter! De spiller sange vi ikke kan forstå med mærkelige temaer og omkvæd man ikke kan synge med på overhovedet…Det er to sammenspilshold fra Rytmisk Musikkonservatorium i København vi skal trækkes mæ’.
Og det kommer såmænd ikke til at gå stille for sig, når Huset i Hasserisgade 12.12. invaderes af 2 x Københavns nye spændende talentmasse. De to sammenspilshold HYLT! og MOFOBLIZ kommer kort sagt for at vise os hvordan de gør det i storbyen. Med skæve taktarter, urban melankoli, eksperimenterende musik og det hele. Så læg din møggreb fra dig, sluk traktoren og kom forbi Huset til en god og solid omgang morgendagens nye spirende talenter!

HYLT! er en æterboble i den larmende stilhed. Sirenen skærer gennem marv og ben. I en sort ambulance tordner de gennem mørket mod en ulykke der endnu ikke er sket. HYLT! gør op med puritanismen, og fortæller usødet om hvordan det er at være menneske i det såkaldte velfærdssamfund. HYLT! er ulmende dybt og eksplosivt, men stadig smukt og melankolsk.
HYLT! er Mathias Bertelsen, Kaspar Vig, Søren Øland, Tobias Pfeil, Maria Timm og Jonas Wette.

MOFOBLIZ Flersproget polybas – med alternativt multimiljø
Hvad sker der, når man sætter en kontrabassist, en el-bassist, to vidt forskellige sangere og en heavytrommeslager sammen i et Eksperimenterende Rock – Band?
Vi har skabt et syntetisk blandingsprodukt- et univers med adskillige taktarter, sære fortællinger og drømmeharmonier.
MOFOBLIZ Kontrabas: Ida Duelund Hansen, Elbas: Nicolai Mogensen, Sang & Guitar: Anders Termansen, Sang & Keys: Bess Barkholt, Trommer: Felix Ewert.