Lasse Rimmer bringer “Virkelig?” til Aalborg i 2025

I dag kl. 12:00
Lasse Rimmer bringer “Virkelig?” til Aalborg i 2025
Lasse Rimmer Foto: Seth Nicolas

I foråret 2025 begynder Lasse Rimmer sin landsdækkende tour med sit sjette soloshow, “Virkelig?”. Aalborg er en af de heldige byer på turnéplanen, og den 2. maj 2025 indtager Lasse Rimmer scenen på Skråen for at underholde med sin unikke blanding af komik og skarpe observationer.

Showet “Virkelig?” lover at besvare et utal af hverdagens store og små spørgsmål med en god portion humor og skarphed. Lasse Rimmer udforsker, hvorfor verden konstant får os til at tænke: “Virkelig?” Han vil tage publikum med på en rejse gennem spørgsmål som: Hvor blev nazisterne af? Er det godt for børn, at deres forældre lyver for dem? Hvorfor er mænds sexliv som Lalandia, mens kvinders er mere som en luksus-safari? Og hvordan er det muligt at finde ro i en verden, hvor alle konstant kigger på hinanden?

En aften fyldt med latter

Lasse Rimmer har en imponerende baggrund inden for komik. Han blev nomineret til prisen som “Årets Komiker” ved Zulu Comedy Galla i 2012 og igen i 2019 for showet “Færre end Tre”. I juni 2024 vandt han Prime Videos “Roasted – Verdens Sjoveste Ferie”, og siden 2015 har han været dommer i TV 2’s populære show “Stormester”.

Lasse Rimmer’s show “Virkelig?” i Aalborg

  • Dato: 2. maj 2025
  • Sted: Skråen, Aalborg
  • Billetsalg starter: 7. juni 2024 kl. 12.00
  • Mere info: allthingslive.dk

Gør dig klar til en aften fyldt med latter, når Lasse Rimmer bringer “Virkelig?” til Aalborg. Med sin skarpe humor og tankevækkende spørgsmål er det et show, du ikke vil gå glip af.

/ritzau/