Mette Mode er klar til 2014/Reprise 2

5. januar 2014
Mette Mode er klar til 2014/Reprise 2

.
Det er en velkendt sag, at service og kvalitetsvarer sikrer en stabil kundekreds, uanset branche. I Nørresundby er det hos Mette Mode i Vestergade man efterlever dette mantra. Her er Lone Laursen garanten for ovenstående. Mette Mode etableredes tilbage i 1977 i Østergade, flyttede til Vestergade i 1980. Lones moder, Gudrun overtog i 1985 uden at det så blev til Gudrun Mode. I 1986 kom Lone til og 1, december sidste forrige år overrtog hun ansvaret 100%. I dag har hun selskab af en ansat til at servicere de trofaste kunder, der ikke kun kommer fra 9000 området, men så langvejs fra som Løkken, Blokhus i nord og Svenstrup, Støvring i syd. Hvad er det så de søger hos Mette Mode? -Her møder de os parate til at vejlede kunden, kunden skal jo gerne føle sig 100% godt tilpas i tøjet, og vi kan lide den kontakt, og mon ikke den smitter af på kunden, spørger Lone. -Vi skal naturligvis hele tiden sørge for at have noget spændende på hylderne, folk gider ikke købe noget af det stangtøj de ser alle andre steder, så derfor får vi nye varer ind ad døren hver dag.
Kendskabet til butikken i Nørresundby er via mund til mund metoden, så her har man ikke mærket til den butiksafmatning byen generelt har haft. -Jeg tror at beliggenheden har mindre betydning, blot folk ved, at det er en butik med fingeren på pulsen og god personlig betjening, så skal de nok finde os, fastslår Lone Laursen. Lige nu er det især retrostilen fra 80erne og 90erne, der kan friste, ja, buksedragten er tilbage i bybilledet.
Mette Mode sørger også for andre tiltag som gestus for kunderne med afvikling af eventaftener, hvor der kræses for gæsterne med præsentation af vareudbudet.
Som tæller navne som: Uldahl, Fransa, Claire, Zorbe, Bessie, Black jeans, og smykker fra By Marklund og en god håndfuld andre attraktive mærker.
Et besøg værd!