Musikmiks i Musikkens Hus

5. april 2014
Musikmiks i Musikkens Hus

.
Pressemeddelelse!

I aften, lørdag den 5. april bydes der på et nyt tiltag i Musikkens Hus i Aalborg.

MUSIKKENS MIKS
med Tim Christensen, Jonas Petersen og Silas Bjerregaard
Musikkens Miks er et helt nyt koncertkoncept designet af Musikkens Hus. I første udgave af koncertrækken kan du opleve Tim Christensen, Jonas Petersen fra Hymns from Nineveh og Silas Bjerregaard fra Turboweekend optræde med egne samt helt nye og særligt producerede numre i selskab med Aalborg Symfoniorkester under ledelse af Morten Friis fra Safri Duo. Det sker lørdag den 5. april 2014 i Koncertsalen.

KONCEPTET
I Musikkens Miks mødes det bedste fra den rytmiske og klassiske musik forenet i koncertform. Musikkens Hus har bedt tre fremtrædende og anerkendte kunstnere fra den rytmiske musikscene komponere et værk til Aalborg Symfoniorkester. Værket er inspireret af kunstnernes egne musikalske lydbilleder, men er samtidig designet til fremførsel på den klassiske musiks præmisser. Ud over det nye værk optræder de rytmiske kunstnere også med en række egne numre, som til lejligheden er arrangeret for symfoniorkestret.

KUNSTNERNE
Tim Christensen, Jonas Petersen fra Hymns from Nineveh og Silas Bjerregaard fra Turboweekend er de første kunstnere, der tager udfordringen op og mødes til en fælles boot camp, hvor de sammen laver musik til symfoniorkestret. På koncertaftenen får de selskab af Morten Friis fra den storhittende percussion-duo, Safri Duo, der vil lede den musikalske opførelse.

– Ud over at afvikle koncerter med turnerende kunstnere og orkestre, skal Musikkens Hus være et producerende hus, hvor ny og velklingende musik skabes via egne koncertkoncepter. Vi er derfor meget stolte over at kunne præsentere første omgang af Musikkens Miks, og vi håber, det bliver en bragende succes, som vi i fremtiden kan gentage med andre store rytmiske navne fra den danske såvel som den udenlandske musikscene.
– Lasse Rich Henningsen, Adm. direktør i Musikkens Hus

AFTERPARTY
Vær blandt de 300 første, der køber billet til Musikkens Miks, og fest efter koncerten videre i husets intimsal til et brag af et afterparty. Her bliver der serveret kanapéer, og en DJ vil fylde salen med lækker lounge musik.