Mylius på spil på Biblioteket

8. januar 2014
Mylius på spil på Biblioteket

.
af Arne Lybech

Musikerlegenden, Jørgen de Mylius øser gerne af sin store viden om pop/rockmuskken. Det kommer nu aalborgenserne til gode, om de tager imod invitationen:

Fest med Jørgen de Mylius

Danmarks musikkender nummer 1 skaber en fest på Hovedbiblioteket, når han spiller de største hits fra 50erne, 60erne, 70erne og 80erne.

Alle kender radioveteranen Jørgen de Mylius eller bare Mylle.

Han var med til at revolutionere dansk radio ved at spille Elvis Presley, Cliff Richard og The Beatles. Han var med fra den helt spæde start, hvor Danmarks Radio åbnede for endnu en radiokanal (P3) for over 50 år siden.

Som 16 årig skrev han til Danmarks Radio, at der var ting, der kunne gøres bedre.
Det blev starten på en lang karriere på DR med programmer både i radio og TV bla. Top 20, Melodi Grand Prix, Efter Skoletid, Musikboxen, Eldorado m.v.

Mylle har lavet tusindvis af radioudsendelser, flere hundrede TV-udsendelser, skrevet i et utal af blade m.m.
DJ JØRGEN de MYLIUS SPILLER OP TIL FEST!

Kom og mød Jørgen de Mylius som DJ – han vil spille de sikre hits fra The Fabulous Rockn roll songbook og krydre sit valg af musik med korte historier og anekdoter mellem numrene

Vi kommer helt sikker til at høre hitlistenumre fra 60´erne The Beatles, Elvis Presley, Cliff Richard, Procol Harum. Fokus på de oprindelige originalversioner som kender og elsker dem.

På denne dag forventer vi her på biblioteket at møde et danseglad publikum med et godt humør!

Det er musik, der er umulig at stå stille til.

Kom og oplev nostalgien – og tag bare danseskoene på. Det sker fredag den 17. fra 17-19