Noget om robotstøvsugere

21. juli 2013
Noget om robotstøvsugere

.
Vi har modtaget følgende fra Thure Barsøe-Carnfeldt, Landsforeningen aktive-aeldre.dk:
Robotstøvsugere kan undgås med robotpolitikere på taburetterne

Politikerne over hele landet, har som maskinstormere lidt et alvorligt nederlag og må nu erkende at de, som sædvane og uden omtanke, har tvunget og forceret Robotfejemaskiner ind hos mange svage ældre medborgere.
Det er sket på trods af, at fagkundskaben og vi andre for længst har meddelt kommunerne og mange borgmestre, at de såkaldte Robotstøvsugere under ingen omstændighed kan erstatte en almindelig håndbetjent støvsuger.
For det første er der tale om falsk varebetegnelse idet de små runde robot-fejere kun kan feje på samme måde som den håndbetjente frem og tilbage tæppefejer vi kendte i halvtredserne. Her ud over, så sender robotten, med sin roterende sidebørste, støv op i luften som kan give de svage ældre vejrtrækningsbesvær.
Statens-husholdningsråd testede for ca. 2 år siden alle robotter på det danske marked og ingen af dem slap igennem testen, de blev alle kasseret. Nu står vi så tilbage med en stor flok uduelige politikere som hånd i hånd har forsøgt, at presse et stort antal uduelige Robotfejemaskiner ned i halsen på vore svage ældre. DE blev alle advaret.
En stor del ældre blevet tvunget til selv at købe robotten fordi de troede på politikernes kloge dispositioner. Her må vi forlange at disse politikere skal erstatte de indkøbte Robotter med den fulde pris som de svage ældre har betalt. Politikerne og ansatte har også stået i kø for at kalde Robotten for velfærdsteknologi et ejendommeligt begreb som i den grad misbruges til at erstatte menneskelig hjælp med intetsigende maskiner og udstyr.
Befolkningen kunne, som modtræk til disse umenneskelige politikere, forlange dem erstattet med robotpolitikere som kunne programmeres til at tage almindelig menneskelige hensyn i alt hvad de beslutter i henhold til finansbudgettet og de underlagte kommunalbudgetter. Her kunne vi så hente mindst 34 milliarder på besparelser, altså næsten 3 gange det beløb som vore levende politikere afsatte til besparelse og indkøb af de nu kasserede robotfejemaskiner. Det bliver snart skiftedag i kommunerne husk det nu.