Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter

24. april 2024
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter

Thomas Jensen, 53 år og bosiddende i Hals, står til at overtage ledelsen af hele tre Sunset Boulevard restauranter i Nordjylland. Først for skud står restauranten i Haverslev den 1. maj. Med overdragelsen ender samtlige kædens seks nordjyske restauranter på lokale hænder som led i en strategi om at styrke den lokale forankring.

Den 1. maj føjer landets største danskejede fastfoodkæde en ny erfaren franchisetager til holdet. Thomas Jensen kommer med stor erfaring i driftseffektivitet, personaleledelse og kundeservice fra sin baggrund som retailer for 11 Shell stationer i Aalborg og Vendsyssel gennem mere end 10 år. Og nu skal han prøve kræfter som franchisetager med tre Sunset Boulevard restauranter i porteføljen.

Thomas Jensen overtager restauranterne i Haverslev den 1. maj 2024, Aalborg Storcenter den 1. juli 2024, og Kennedy Arkaden den 1. september 2024. Restauranterne er, ifølge både kæden og den nye franchisetager, i forvejen veldrevne og har for nyligt gennemgået betydelige renoveringer. Med hænderne på roret vil Thomas Jensen sikre, at de standarder ikke kun opretholdes, men at den positive kurve fortsætter opad.

Jeg er meget begejstret for muligheden og fremtidsudsigterne ved overtagelsen. Min ambition er at bygge videre på restauranternes stærke fundament, sikre medarbejdernes fortsatte trivsel og skabe endnu flere gode gæsteoplevelser i fremtiden, siger Thomas Jensen.

Burgerkæde i solid fremgang

Overtagelsen sker i kølvandet på en række succesrige år i Sunset Boulevard med vækst og innovation. 2023 blev det tredje rekordår i træk med en bemærkelsesværdig stigning i omsætningen på 27% målt mod 2022 og en markant stigning i antallet af gæster og transaktioner, hvor restauranterne i Nordjylland udviste flotte præstationer.

Jens Broch, administrerende direktør for Sunset Boulevard, understreger betydningen af lokalt engagement:

Jeg er helt overbevist om, at Thomas er den helt rette til at drive restauranterne i fremtiden. Hans lokale indsigt og dokumenterede ledelsesevner er afgørende for at drive væksten videre, og hans personlige tilknytning til Nordjylland og daglige tilstedeværelse som franchisetager i restauranterne bliver klart en styrkende faktor for den fortsatte vækst og trivsel, siger han.

array(5) {
  ["post_type"]=>
  string(6) "banner"
  ["posts_per_page"]=>
  int(4)
  ["orderby"]=>
  string(4) "rand"
  ["status"]=>
  string(7) "publish"
  ["meta_query"]=>
  array(2) {
    [0]=>
    array(3) {
      ["key"]=>
      string(28) "banner_profilbanner_big_link"
      ["value"]=>
      string(0) ""
      ["compare"]=>
      string(2) "!="
    }
    [1]=>
    array(3) {
      ["relation"]=>
      string(3) "AND"
      [0]=>
      array(3) {
        ["relation"]=>
        string(2) "OR"
        [0]=>
        array(3) {
          ["key"]=>
          string(22) "banner_plan_start_date"
          ["value"]=>
          string(0) ""
          ["compare"]=>
          string(1) "="
        }
        [1]=>
        array(4) {
          ["key"]=>
          string(22) "banner_plan_start_date"
          ["value"]=>
          string(8) "20240716"
          ["compare"]=>
          string(2) "<="
          ["type"]=>
          string(7) "NUMERIC"
        }
      }
      [1]=>
      array(3) {
        ["relation"]=>
        string(2) "OR"
        [0]=>
        array(3) {
          ["key"]=>
          string(20) "banner_plan_end_date"
          ["value"]=>
          string(0) ""
          ["compare"]=>
          string(1) "="
        }
        [1]=>
        array(4) {
          ["key"]=>
          string(20) "banner_plan_end_date"
          ["value"]=>
          string(8) "20240716"
          ["compare"]=>
          string(2) ">="
          ["type"]=>
          string(7) "NUMERIC"
        }
      }
    }
  }
}