Nordjyllands Politi forlænger atter lukningen af rockerklubhus i Nørresundby

11. juli 2024
Politi
Foto: Rigspolitiet

Nordjyllands Politi udstedt tilbage i september 2023 et opholdsforbud i rockerklubhus på Østergade i Nørresundby. Dengang skulle det gælde frem til frem til den 6. oktober klokken 19:00. Nu er det forlænget igen.

Opholdsforbuddet gælder for ejendommen på Østergade 24, 9400 Nørresundby, tilhørende Hells Angels, hvor Nordjyllands Politi forbyder enhver adgang til adressen.

– Vi forlænger opholdsforbuddet i rockerklubhuset i Nørresundby frem til den 25. juli 2024 kl. 14.00., fortæller Nordjyllands Politi på mediet X

Overtrædelse af forbuddet kan straffes med fængsel i op til to år.

Der er tale om et præventivt tiltag, idet vi kan se et forhøjet, aktuelt trusselsniveau i forbindelse med en verserende konflikt. Vi vurderer, at der er en betydelig risiko for angreb på ejendommen, så for at sikre trygheden i området, har vi iværksat opholdsforbuddet, siger chefpolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen, Nordjylland Politi.

Chefpolitiinspektøren understreger desuden: Man vil i den kommende tid opleve, at politiet sætter ind med skærpet patruljering i området og borgere er altid velkomne til at rette henvendelse til politiet, hvis de har spørgsmål eller føler sig utrygge.