Nu er det svampetid

25. september 2013
Nu er det svampetid

.
Pressemeddelelse:

Efteråret er svampetid, men hvad skal man se efter for at finde de gode spisesvampe? De fleste ved godt at de røde med de hvide prikker mest er til pynt dog fik vikingerne jo deres trælle til at spise rød fluesvamp, for derefter at opsamle deres urin, drikke det og gå bersærk i hallucinationer, ifølge de gamle overleveringer.

Kom til svampeworkshop med en af Nordjyllands mest kompetente svampekendere Esben Buch, der til daglig arbejder som naturvejleder i Aalborg Kommune. Esben er uddannet i svampekendskab fra Århus Universitet.

Esben Buch drager i skoven tidligt om morgenen for at indsamle svampe i og omkring Aalborg, så du kan se hvilke der skal i maden og hvilke der højest skal pryde din juledekoration eller smides helt væk.

Du kan også selv medbringe svampe som Esben vil kigge på og fortælle om. Det bliver en berigende eftermiddag under svampenes lameller.

Glashjørnet på Hovedbiblioteket
Onsdag 2. oktober, kl. 16.30 til 17.30
Gratis adgang, tilmelding ikke nødvendig

Arrangementet er en del af Hovedbibliotekets tema om omstilling til et mere bæredygtigt liv. Se mere på www.aalborgbibliotekerne.dk/omstilling

Glashjørnet på Hovedbiblioteket
Onsdag 2. oktober, kl. 16.30 til 17.30
Gratis adgang, tilmelding ikke nødvendig

Yderligere oplysninger: Birgitte Rohbrandt, bro-kultur@aalborg.dk, 9931 4375