Ny chef for Aalborgs skoler

28. november 2013
Ny chef for Aalborgs skoler

.
Pressemeddelelse!

Jakob Ryttersgaard bliver chef for afdelingen Skoler, der har ansvaret for kommunens 50 folkeskoler og seks specialskoler.

Markant lederprofil
Med ansættelsen af Jakob Ryttersgaard får vi en markant lederprofil, der har solid erfaring fra folkeskolen som lærer og skoleleder og senest som skolechef ved Brønderslev Kommune, siger Vibeke Lei Stoustrup, der er konstitueret direktør for Skole- og Kulturforvaltningen. Desuden har Jakob et særdeles godt kendskab til skolerne i Aalborg, da han tidligere har været en dygtig og vellidt skoleleder ved Vestbjerg Skole.

Jakob er 41 år og er uddannet lærer med en betydelig pædagogisk efteruddannelse. Desuden har han gennemført en Master of Public Administration ved Aalborg Universitet.

Enigt ansættelsesudvalg
Det er et enigt ansættelsesudvalg, der står bag beslutningen om at indstille Jakob Ryttersgaard til stillingen som afdelingschef i den nye Skoleforvaltning.

Vi har haft et stærkt ansøgerfelt, men vi er overbevist om, at Jakob er den rette til jobbet. Han bliver en vigtig del af forvaltningsledelsen og en stærk drivkraft, når det handler om at udstikke kursen for skolerne i Danmarks tredje største kommune og udfolde den nye folkeskolereform her i Aalborg, slutter Vibeke Lei Stoustrup.

Ryttersgaard starter 1. januar 2014.