Ny direktør for Aalborgs skoler!

25. februar 2014
Ny direktør for Aalborgs skoler!

.
Pressemeddelelse!

Ny direktør – Skoleforvaltningen

Byrådet har i dag godkendt, at Martin Østergaard Christensen bliver ansat som direktør for Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune.
Dermed bliver han chef for kommunens samlede skoleområde med mere end 4.000 ansatte og et budget på 2.1 mia. kr.

Markant lederprofil
– Med Martin Østergaard Christensen får vi en dynamisk og markant lederprofil, der har bred erfaring med skoleområdet, senest som børne- og undervisningsdirektør i Hjørring Kommune, siger rådmand Tina French Nielsen.

Martin er 38 år og cand.mag. i historie og i psykologi fra Aalborg Universitet. Desuden har han en diplomuddannelse i pædagogik og bestået mastermoduler i læreprocesser og økonomi.

Martin har tidligere været ansat som lærer på Salling Ungdomsskole og Skørping Skole og som konsulent og undervisningschef i Hjørring Kommune. Desuden er Martin tilknyttet PD-uddannelserne, som censor.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der står bag beslutningen om at indstille Martin Østergaard Christensen til stillingen som direktør for Skoleforvaltningen.

– Vi har haft et meget stærkt ansøgerfelt og vi er overbevist om, at Martin er den rette mand til jobbet. Han kommer til at stå i spidsen for den nye forvaltningsledelse og bliver en nøglefigur, når det handler om at udstikke kursen for skolerne og rulle den nye folkeskolereform helt ud i klasseværelserne, slutter Tina French Nielsen.

Martin Østergaard Christensen tiltræder den 1. april 2014.

Yderligere oplysninger

Rådmand Tina French Nielsen, tlf. 25 20 54 00
Kommunaldirektør Jens Kristian Munk, tlf. 40 50 00 54
24. februar 2014