Ny hypnoseklinik i Aalborg

24. april 2013
Ny hypnoseklinik i Aalborg

.
Hypnose i Fokus v/ Maibritt Andersen har i april åbnet hypnoseklinik i hjertet af Aalborg – Østerågade 27 – og er kommet godt fra start.

Der er i april og hele maj tilbud på rygestop med én behandling til 800 kr – sundt, effektivt og varigt. Derudover har der været stor interesse for hypnose til vægttab. Primært grundet at behandlingen fokuserer på det hele menneske – at bringe krop og sind i balance. Når krop og sind er i balance genfinder kroppen stille og roligt genfinder sin normaltilstand.
Selvværd er altid en vigtig del af mine behandlinger, da selvværd er fundamentet for al udvikling – så der bliver lagt mange points på selvværdskontoen under hypnosen. Behandlingen til vægttab koster ligeledes 800 kr. og er én behandling. Der er altid afsat 2 timer til alle typer af behandling og der er mulighed for behandling alle dage – også lørdag/søndag.

Maibritt Andersen fortæller: jeg har arbejdet som socialrådgiver i mere end 10 år og har altid haft interesse i mennesker, sundhed og livskvalitet. Da jeg i forbindelse med uddannelse til hypnotisør erfarede hvor effektiv og behagelig hypnose er, tænkte jeg straks, at dette skulle være min vej. Min vej til at hjælpe andre med at komme af med gamle vaner og usunde mønstre. Min vej til at hjælpe andre til større livskvalitet og sundhed. Min vej til at hjælpe andre til større selvværd og glæde i livet. Dette er min vej og min mission.
Og Maibritt fortsætter:Hypnose er en afslappet tilstand, hvor du fokuserer på dig selv og tager imod de gode ting, jeg giver dig under hypnosen. Du er i fuld kontrol over dig selv og får en afslappet, behagelig oplevelse. Hypnosen er en del af behandlingen, men samtale før og efter hypnosen er ligeledes en vigtig del, da det handler om at komme ind til kernen af, hvad du ønsker med behandlingen. Det er vigtigt, at hypnosen dækker dine behov og ønsker her og nu, så du hurtigt kan komme videre på din vej mod nye mål.

Jeg ønsker med hypnosebehandling at hjælpe flest muligt med at få større glæde og tilfredshed i livet. Det er meget vigtigt for mig, at hypnosen bliver en indgang til opfyldelse af ønsker og konkrete mål. Endvidere er det mit ønske, at du oplever at behandlingen giver dig det skub i den retning du har behov for – samt at du oplever, at du bliver lyttet til og forstået – det er nemlig dig der er i fokus!

Jeg byder alle velkommen til hypnose i Aalborg og glæder mig til at give dig en behandling med nærvær, seriøsitet og forandring i fokus!

Hypnose i Fokus er på facebook og har hjemmeside http://hypnoseifokus.dk. Hypnose i Fokus kan kontaktes på mail info@hypnoseifokus.dk samt på tlf 23 11 42 11.