Ny Ranger eneste pickup med 5-stjerner i Euro NCAP

10. januar 2016
Ny Ranger eneste pickup med 5-stjerner i Euro NCAP

.
Ford Ranger er den mest solgte pickup i Europa med 25.500 solgt enheder i de første 11 måneder af 2015 – en stigning på 32% sammenlignet med samme periode i 2014.

Den nuværende Ford Ranger har opnået en kraftig vækst i Europa siden sin debut i 2011. Rangers markedsandel på Fords 20 traditionelle europæiske markeder er steget fra 11,7% i 2012 til en markedsandel på 23,5% af det totale pickup-marked i de 10 første måneder af 2015.
Dermed slår Ranger samtlige konkurrenter-

Forud for lanceringen af den nye Ranger er efterspørgslen steget exceptionelt meget. Den nye model har et kraftigt forbedret interiør, nyt udvendigt design, en række banebrydende teknologier og forbedret brændstofeffektivitet. Oven i hatten beholder den nye Ford Ranger Double Cab sine 5 stjerner fra Euro NCAP testen fortsat som den eneste bil i klassen.

Rangers kombination af alsidige køreegenskaber, lækker styling og sikkerhed viser sig fortsat at være en vinderkombination. Antallet af nye Ranger-bestillinger overgår allerede vores forventninger, og der er især stor efterspørgsel på vores stjernemodel Wildtrak, som udover eksklusivt design både ind- og udvendigt brillerer med sin Pride Orange signaturfarve. Ranger indeholder en række førerassistanceteknologier, som sørger for mere sikkerhed og komfort. Disse teknologier inkluderer aadaptive fartpilot, parkeringssensor for og bag, bakkamera og standardteknologien elektronisk stabilitetskontrol, der kraftigt nedsætter risikoen for, at bilen kan vælte samt risikoen for trailerudskridning.

Andre smarte teknologier inkluderer Fords stemmeaktiverede SYNC2, bakkestart-assistance, Hill Descent Control, Adaptive Load Control og Emergency Brake Assistance. Den nye Ranger tilbyder en klart forbedret brændstoføkonomi med blandt andet Auto-Start-Stop og ny drivlinje samt lancering af elektronisk servostyring, som bidrager til at sænke brændstofforbruget med op til 17%.
Palle Sund, sund2802@g,ail.com, kilde: Lene Dahlquist, pressechef, ford.dk