Nyt brillekoncept lige i øjet

8. juni 2013
Nyt brillekoncept lige i øjet

.
CrossEyes er et nyt og anderledes brillekoncept med gennemskuelighed og ærlighed i fokus.
Med sine med 6 butikker rundt om i landet, tilbyder de et stort udvalg af smarte briller med lidt kant til den stilbevidste kunde som fx deres mange flotte træstel.

Vi har mødt optikeren og indehaveren af butikken i Aalborg på Vesterbro Penny Lane.
hos os forsøger vi at gøre tingene anderledes og vi har i år deltaget på Hjallerup Marked. Vi kan godt lide når folk skiller sig lidt ud og vi blev jo helt forelskede i de sjove artister fra det flyvende kuffertcirkus på deres elefantcykler, som var med til at tiltrække folk til vores stand, hvor man kunne opleve en udsigt fra den høje sadelplads.
Til trods for opmærksomheden omkring cirkusartisterne, så var der lidt udfordring i at få folk overtalt til et hurtigt synstest som CrossEyes Aalborg tilbød på standen, da der desværre er en del mennesker som er nervøse for at få tjekket deres syn, hvis det skulle vise sig ikke at være normalt.
Vi opfordrer til at man engang hvert andet år får et kontrol af synet, for det kan ske at man overanstrenger øjnene, døjer med hovedpine eller måske skal henvises til øjenlæge hvis vi ser det nødvendigt udtaler optiker Penny Lane.
Hos CrossEyes er det vigtigt at være ærlig omkring det hele både når det gælder om at vælge brillestel, få tjekket øjnene, og brilleprisen. Hos CrossEyes er det vigtigt at kunden allerede kender prisen på brillerne på forhånd. Der er ingen skjulte tillægspriser, så kunden skal ikke igennem en lang salgsdialog og skal ikke til at tage stilling til om de fx ønsker et bedre glas kvalitetsglas, behandlinger på glas og valgfrit stel er som standard med i prisen.
CrossEyes tilbyder at mødes med kunden hvor de ønsker det om det er i deres eget hjem, hvor de gerne vil have en festlig aften sammen med naboerne, vennerne eller kollegaerne, så er der mulighed for at booke et CrossEyes home party, hvor optikeren kommer ud og fremviser de seneste brilledesigns.
CrossEyes er kommet for at skabe nytænkning i en ellers lidt firkantet branche ønsker du et nyt syn på verden, så smut en tur forbi CrossEyes.

Se mere om CrossEyes her

Se video med snabelcykler her