Nyt spisested vil ændre vores måde at spise ude på

31. august 2013
Nyt spisested vil ændre vores måde at spise ude på

.
Direkte ned til fjorden på Solsiden i Nørresundby åbner snart et helt nyt madkoncept, der vil ændre vores måde at tænke spisested på og vores adfærd i forhold til at spise sundt og billigt, når vi spiser ude.

Familien Bühlmann har ansat Steffen Olesen som daglig leder af spisestedet. Han fortæller: Det er en helt ny måde at tænke spisested på, vi her præsenterer. Det er aldrig set før i Danmark. Hvor et traditionelt restaurantbesøg er noget, man planlægger lang tid i forvejen, byder vores nye koncept gæsterne ind direkte fra gaden. Her kan de – lige fra frokosttid til sen aften – bestille og få deres mad lynhurtigt, spise den på stedet eller tage den med hjem.

Nyt spisested i nyt boligområde
Det nye spisested, som indtil videre har arbejdstitlen Victor, bliver en del af det miljø, som lige nu skyder op i området omkring Nørresundby Brygge og Mellem Broerne. Her ligger 120 nye ungdomsboliger, servicevirksomheder, kontorer samt et væld af spændende boliger.

Fremtidens Plejehjem

Spisestedet bliver etableret i den bygning, hvor Aalborg Kommune opfører Fremtidens Plejehjem. Et hus, der via et innovativt koncept tager udgangspunkt i den mangfoldige kultur og sunde levemåde, mange gerne vil være en del af både nu og i fremtiden.

For plejehjemsbeboerne bliver det en helt unik oplevelse at kunne spise sammen med de andre beboere eller venner og familie i restauranten og samtidig nyde udsigten over Limfjorden.

Rådmand Tina French Nielsen fra Ældre- og Handicapforvaltningen fortæller: Jeg er meget stolt over, at Aalborg Kommune nu indgår et samarbejde med den kendte restauratør Familien Bühlmann. Jeg er sikker på, vi får et rigtig godt samarbejde og glæder mig til selv at besøge den nye restaurant.

Sund mad til små priser
Prisniveauet på det nye spisested ligger fra 70 kroner for et hovedmåltid. Men man kan også droppe ind for at nyde et glas vin på terrassen eller en god kop kaffe med kage. På mange måder bliver det nye koncept en slags konkurrent til de lokale pizza- og burgerbutikker samt byens restauranter og caféer. Nogle vil måske ligefrem kalde det et slags folkekøkken.

Kontrakten mellem Ældre- og Handicapforvaltningen og Familien Bühlmann bliver underskrevet
fredag 30. august kl. 11.00 på Fremtidens Plejehjem, Carl Klitgaards Vej 5, 9400 Nørresundby