Ole på 24-timers løb

11. august 2013
Ole på 24-timers løb

.
Ekstremsportsudøver Ole Mose Nielsen fortæller på sin hjemmeside:

Efter en længere periode med stilhed på denne side såvel som i den sportslige del af min verden skal jeg lørdag og søndag løbe 24 timers løb i Viborg som single…løber hvilket betyder 24 timers løb i træk.
Trods min udprægede kageform, har jeg i dag fået lov til at være hjælperytter for min buddy Casper Juhl Simonsen som også løb de 7 maraton på 7 kontinenter på 7 dage med mig. Casper forsøger at sætte danmarksrekord på 24 timer hvilket betyder et mål på knap 250 km. Et ekstremt modigt forsøg i og med at Capser aldrig har løbet længere end en maraton før. Jeg har absolut ingen planer om at følge Casper men vil gøre mit bedste for at stå for logistikken, mad, drikke og andre praktikaliteter som eksempelvis løbende at holde folk opdateret med hvordan det går helt indtil slutfløjtet i morgen kl. 1200.

Billedet viser den mængde “krudt” der forventes at blive indtaget af Casper og mig de omtalte 24 timer

Se mere om løbet her