På Mors deler en unik form for massage vandene – og holdningerne er mange

3. maj 2024
På Mors deler en unik form for massage vandene – og holdningerne er mange

En klinik på Mors har tiltrukket sig betydelig opmærksomhed, idet ejeren, Maria Stigaard, tilbyder en unik form for massage – testikelmassage. Det fortæller TV2 Nord i dag.

Maria, der har en baggrund som sygeplejerske og kropsterapeut med 25 års erfaring i sundhedsvæsenet, åbnede sin klinik, Bodysound, i slutningen af april.

Bodysound tilbyder et bredt spektrum af behandlinger, lige fra stressreducerende kropsterapi til den omtalte testikelmassage. En testikelmassage varer 45 minutter og koster 400 kroner. Formålet er primært at forbedre blodcirkulationen i området og dermed øge produktionen af testosteron i kroppen.

Den unikke form for massage deler dog vandene meget. Der er dem, der finder idéen ulækker eller grinagtig – især på Facebook. Men der er også dem, der har taget det til sig. Siden åbningen har klinikken oplevet en betydelig interesse, og Maria har haft en travl start. Hendes kalender er allerede fyldt op i lang tid fremover, og hun arbejder lange dage for at imødekomme efterspørgslen.

Hvad tænker du om den unikke form for massage, klinikken tilbyder?