Populært sovearrangement i Farstrup

25. januar 2014
Populært sovearrangement i Farstrup

.
Vi har modtaget!

Gymnastikovernatning i Farstrup Hallen.

Gymnastikafdelingen i Farstrup Boldklub har netop afviklet en overnatning i hallen for 54 gymnaster i alderen 5 14 år, trænere og et par forældre fra fredag eftermiddag til lørdag formiddag. Det er efterhånden blevet en tilbagevendende tradition, som alle ser frem til med glæde. Børnene kom med godt humør, soveposen under armen og havde måske bamsen i tasken, så de var helt klar til en hyggelig aften med gymnastik og leg.
De startede med at lave gymnastik, hvor de øvede spring, hvoraf nogle var anderledes end dem, de laver til den ugentlige træning. Herefter blev der i hallens cafeteria serveret en sund aftensmad med et bredt udvalg, så der var noget for enhver smag. Børnene spiste med velbehag og snakken gik lystigt imens. Efter maden var det tid til Overnatningsdyst. En konkurrence hvor børnene blev udfordret med anderledes aktiviteter mere eller mindre gymnastikrelateret, og belønningen var fredagsslik. Senere nød vi frugt og de kager, som nogle forældre havde bagt til os.
En af de ting børnene gik rigtig meget op i var selvfølgelig, hvor de skulle sove. Mange brugte skumredskaberne, faldskærmen eller rullemåtter til at bygge huler. De fleste havde lommelygter med, så da lyset blev slukket omkring kl. 23, var der lysshow på hallens loft. Lørdag morgen fik vi morgenmad, og børnene skulle nå at lege lidt, inden de blev hentet.
Denne begivenhed er én, børnene glæder sig til, og der er selvfølgelig gymnastik på programmet. Men det er lige så meget det sociale, der er i fokus. Børnene får lov til at lege, spille bold og andre ting, som der ikke er tid til i den normale træning. De hyggesnakker, spiller brætspil og lærer dem fra de andre hold bedre at kende, ligesom vi trænere også har mulighed for at komme lidt tættere ind på livet af børnene. Næste arrangement Tons og tummel finder sted i februar og er for de yngste gymnaster.