Posten sender nu Country

8. august 2013
Posten sender nu Country

.
Af Arne Lybech

Hele to af barndommens drømme er gået i opfyldelse for vestbyens “syngende post”, Maibrit Svendsen. Først, den spirende karriere som dansktopsangerinde med succes på diverse lokale radiostationer, sidst som debuterende countrysangerinde med nyeste CD udspil “Cowboys Sweetheart” der var klar i foråret. Og med denne og topmelodien “One little Teardrop” som sikker ørehænger fik Danmarks Radio for alvor øje på Maibrit Svendsens talent. Lige nu spillet ikke færre end 16 gange. Indtil da er der optrådt i flere år rundt omkring i landsdelen med Lagunen i Hals som den sikre hjemmescene. -Jeg nyder at synge på Lagunen, her er det alle tiders og altid mange mennesker, der bare venter på, at jeg går på scenen. Det er herligt og der er altid god stemning og fyldt godt op publikum på pladsen, siger Maibrit Svendsen. Her er repertoiret gennemprøvet med den musikalske makker, Per Musik og dette er resulteret i et par udgivne CD udspil med dansktop og lettere popnumre. Men, på den seneste country, barndomsdrømmen nummer 2, er det med Maibrit som ene solist. -Jeg har jo altid bare gerne ville synge og at der så er mange, der gerne vil lytte til mig er jeg meget taknemlig for. Ambitioner som sådan har jeg ikke haft, men jeg nyder nuet og den fantastiske opbakning som pladen har fået, den har solgt rigtig godt, tilføjes.
Anmelderroser er også medfulgt.: “Maibrit Post viser på smukkeste vis på sin helt egen specielle måde, hvordan hendes bløde og varme stemme gør de 16 melodier værd at lytte til” kan man læse på hjemmesiden om Dansktoppen. “Helt igennem en CD værd at lytte til, hun bliver bedre for hver udgivelse” er ordene.

-Om jeg synger på plejehjem, caféer, små eller store scener, så er jeg bare glad for at der er nogle, der lytter med, lyder det beskedent fra Posten.