Prisregn over Renault ved prestigefyldt prisuddeling

1. februar 2016
Prisregn over Renault ved prestigefyldt prisuddeling

.
Den Internationale Automobile Festival sendte ikke færre end tre priser i hænderne på Renault ved den netop overståede prisuddeling. Bedste design, bedste designer og bedste reklame

Ved den 31. Festival Automobile International (FAI) forleden i Paris fik Renault hænderne fulde. Hele tre store priser gik til Renault. Den første for Most Beautiful Car of the Year 2015. Det blev den helt nye Renault Talisman, der løb med den hæder. En bil, der introduceres på det danske marked i maj måned, men som allerede er begyndt at poppe op på vejene i Sydeuropa.
Bilen hører hjemme i det store firmabilssegment, hvor der det ofte er det lidt konservative design, der dominerer. Men ikke hos Renault Talisman, der er bred og muskuløs. Og så er det en bil med så mange tekniske nyskabelser, at ingen anden i segmentet tilbyder det samme. 2015 bød således på lancering af ikke færre end fire forskellige modeller. Renault Espace, Renault Kadjar, Renault Talisman og Renault Mégane. Alle fire modeller er kendt for deres unikke Renault design. Den spektakulære festival har eksisteret siden 1986 og hylder biler og design.
Palle Sund, sund2802@gmail.com. Kilde: Søren Hyltoft, renault.com