PwC i Aalborg flytter til nye lokaler

22. maj 2024
PwC i Aalborg flytter til nye lokaler

Efter mere end 30 år på Skelagervej 1A flytter PwC i Aalborg efter sommerferien til nye lokaler på Skibsbyggerivej 5. Dermed bliver revisions-, rådgivnings- og skattevirksomheden en del af et nyt og spændende hus i området omkring Østre Havn.

Pr. 16. september 2024 flytter PwC i Aalborg ind på Skibsbyggerivej 5. På 4. sal får de ca. 50 medarbejdere og partnere fra PwC flotte rammer med en attraktiv placering i området ved Østre Havn.

“Med de nye rammer får vi et moderne og fleksibelt videnhus, der kan være med til at skabe innovation og nye samarbejder – både for PwC i Aalborg og for vores kunder. Det gør vi for fortsat at kunne fastholde de dygtigste talenter, der kan betjene vores kunder på det højeste niveau,” siger partner i PwC Aalborg Line Borregaard.

PwC Aalborg ønsker at være en stærk lokal revisor og rådgiver for nordjyske virksomheder:

Ved at flytte i de nye lokaler på Skibsbyggerivej kan vi i endnu højere grad møde kundernes behov, og vi kan bl.a. tilbyde flere kundevendte arrangementer såsom konferencer, gå-hjem-møder mv., tilføjer Line Borregaard.

På Skibsbyggerivej får PwC adgang til mødecenter og fællesarealer, og vi er samtidig tæt på Aalborg centrum og bevarer en stærk lokal tilstedeværelse.

På Skibsbyggerivej får vi en synlighed og en placering midt i et område, som vi finder meget spændende. Derudover giver det optimale muligheder for at binde PwC’s stærke kultur som et rart sted at være og samarbejde på tværs af vores forretningsområder – revision, skat og rådgivning – yderligere sammen, slutter Line Borregaard.

Om PwC
I PwC arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Vores kunder kommer fra alle dele af erhvervslivet og den offentlige sektor, og vi er ca. 2.800 medarbejdere og partnere, som brænder for at gøre en positiv forskel for kunder og kolleger. Globalt er vi 328.000 PwC’ere i 152 lande, og i Danmark er vi markedsledende. Mød os over hele landet. Vi er der, hvor du er.

Succes skaber vi sammen