Raketten udløser medlemstilgang

16. oktober 2013
Raketten udløser medlemstilgang

.
Af Arne Lybech

DBUs tradition med udsendelse af den årlige Pigeraket har vist sig at styrke interessen for pigefodbold, også i Aalborgområdet, hvor flere klubber har taget imod tilbuddet. Nu er tiden inde til en ny omgang.
DBU skriver:

Det bliver en ny Pigeraket, der i 2014 flyver hele Danmark rundt for at give 5-11-årige piger en helt unik dag med fodbold, veninder og masser af bevægelse.
DBUs Pigeraket har fløjet siden 1997 og har haft besøg af mere end 90.000 piger. Der er med andre ord tale om en succesfuld aktivitet, der har haft afgørende betydning for det stigende antal pigespillere i Danmark. Alligevel ændres der fra 2014 i konceptet for at gøre aktiviteten endnu bedre og for at imødekomme ønsker fra de klubber og kontaktpersoner, der de seneste år har haft besøg af Pigeraketten.

Relanceringen betyder konkret, at de deltagende piger starter med en rumrejse med raketten, hvor de skal besøge forskellige planeter for at finde forsvundne dele til klubhusets gyldne nøgle. Når nøglen er samlet, åbnes klubhuset, og pigerne deltager i en mere traditionel fodboldtræning.

Ændringerne har primært til formål at mindske overgangen fra en oplevelse med Pigeraketten til den almindelige klubtræning.

Klubber kan søge om at blive værtsklub for Pigeraketten 2014 via dette elektroniske ansøgningsskema. Deadline for ansøgning er 4. november 2013.