Rejs billigere

24. april 2013
Rejs billigere

.
Nyhed: Få rabat på din næste ferie med Fjordavisen

Nu kan du som læser af Fjordavisen nyde godt af samarbejde med kør selv-ferierejsespecialisten Happydays, der skal skaffe jer gode ferietilbud til specialpriser. Hold øje med specialtilbuddene på kør selv-rejser her på Fjordavisen fremover og glæd jer til rejseoplevelser til specialpriser året rundt. Husk blot rejsekoden FJORDAVISEN, når du bestiller din ferie hos Happydays.

Hoteller i hele Europa
Slotsferie, kroophold og badeferier: Fjordavisen kommer til at tilbyde bilferier af mange slags og i hele Europa. Og Happydays vil lægge sig i selen for, at du løbende får rejsetilbud, der passer til dig, uanset om du har en weekend, et par fridage eller en hel sommerferie til rådighed også selv om du ikke har lyst til at køre langt. Og ofte har opholdene lidt ekstra med i pakken som gør ferieturen til noget særligt. Det kan være en vinsmagning, en velkomstdrink eller entre til en berømt seværdighed.

Happydays, der har kontor i Frederikshavn, består af 45 medarbejdere med stor erfaring og en fælles vision om, at ferietid er folks mest dyrebare tid, som skal forvaltes med respekt.

Se de aktuelle rejsetilbud med det samme
Allerede nu kan du gå ind og se de aktuelle læsertilbud. Men husk at holde øje med de nye tilbud fremover, hvor du sparer op til kr. 300,- pr. person i forhold til normalprisen.

Se de aktuelle læsertilbud her

Du får automatisk rejsen til specialprisen, når du fortæller, at tilbuddet er set hos Fjordsavisen det er lige ud ad landevejen