Romeo & Julie på scenen

29. oktober 2013
Romeo & Julie på scenen

.

Torsdag den 31. oktober 2013 kl. 19.30 er der mulighed for at opleve en reading på Shakespeares klassiker Romeo og Julie, som optakt til teatrets første Borgersceneforestilling Romeo og Julie lever.

Denne torsdag aften samles alle teatrets igangværende produktioner på kryds og tværs for at realisere dette ambitiøse projekt.
Du møder et udpluk af teatrets ensemble, der går på scenen med en tekst i hånden og med vores husinstruktør på sidelinjen. Uden forberedelse fremfører de Shakespeares klassiker ‘Romeo & Julie’.

Aalborg er den by i Danmark, der har flest frisørsaloner. Derfor er de to stridende familier i aftenens reading frisører og indehavere af de konkurrerende frisørsaloner: Capulet Klip & Salon Montague resten må du se på aftenen.

Medvirkende
I aftenens reading medvirker Lise Baastrup, Steffen Eriksen, Andreas Jebro, Caspar Juel Berg, Amalie Dollerup, Morten Kirkskov, Allan Helge Jensen, Malin Rømer Brolin-Tani og Jan-Michael Senderovitz. Instruktør på readingen er Minna Johannesson.

En unik oplevelse
En reading er en teaterprøvelse, man som publikum ikke har mulighed for at opleve hver dag. Denne ene aften fremfører skuespillerne teksten med manuskriptet i hånden, intet er indøvet på forhånd. Det er teater, mens det bliver lavet, det er et kig bag kulisserne og alt kan ske.
Det er teater, når det er allermest frisk fra fad. Og det bliver kun vist denne ene gang, så det er en unik mulighed for at opleve teater fra en anden vinkel end man som publikum er vant til.