Så er der Husfred i Huset i Aalborg, så det kan høres!

23. april 2014
Så er der Husfred i Huset i Aalborg, så det kan høres!

.
Torsdag aften byder Huset i Hasserisgade inden for.
Dørene åbner 20.00 // Musikken starter kl.20.30 // Entré 50,- kr. Fremvis studiekort og medbring en gratis gæst!
Køb billetten i forsalg på www.huset.dk og bestil både koncert og vegetarbuffét til kun 110,- kr.

En aften hvor vi søger mod Free-Folk’ens yderste grænser. Forvrængede klaverer, loop-stations, lydeksperimenter og fantastisk god musik er bare nogle af ingredienserne som smides i lydgryden denne farverige aften.

Ghost Flute & Dice blander electronica, postrock og freeform til en slags melodisk ambient med akustiske instrumenter. Live spilles der numre fra den nye Ghost Flute & Dice plade “melody is god”, der udkommer til foråret.

Own Road er Simon Skjødt Jensens enmandsband. Han udgav sin psych-folkede debut-EP på det Københavnske New Owh Records i december 2010, der har fået mange gode anmeldelser i bl.a. Berlingske og Soundvenue. Han har spillet så forskellige steder som Trinitatis Natkirke, Loppen og Fanø Free Folk Festival og har udviklet sin helt egen specielle live-performance. Her er musikken et miks mellem skæve lyde og den gode sang med enkle, men farverige og smukke numre. Man kan forvente alt fra akustisk folk med guitar og percussion til elektriske vokallyde og loops. Nyt album Space In Your Time udkom 25/9-2013 på det gode Free Kids Records.