SEAT Mii med 5 døre fra under 1.000 kr. om måneden

2. november 2015
SEAT Mii med 5 døre fra under 1.000 kr. om måneden

Mii-november

.
Vintertiden er lige om hjørnet, og det snigende mørke har allerede ramt os. Men der ingen grund til at frygte vintertransporten, når man til en lav månedlig ydelse kan få en sportslig og driftssikker SEAT Mii. Det mener SEAT, som i hele november afholder Mii-dage med et attraktivt tilbud.

Gode nyheder for bilkøbere i Danmark, der vil køre vinteren i møde i en ny SEAT Mii. SEAT lancerer en november-kampagne, hvor man kan lånefinansiere en ny SEAT Mii med fem døre, aircondition og udvidet garanti indtil 80.000 km for under 1.000 kr. om måneden. SEAT Mii er allerede en stor salgssucces i Danmark, hvilket bl.a. skyldes en sportslig køreoplevelse og stærk driftsøkonomi. Med de attraktive finansieringsmuligheder ønsker SEAT at sætte yderlige fokus på den populære spanier.

– Vi tilbyder nu at finansiere en af vores mest populære modeller, den sportslige Mii, med en variabel rente på kun 2, 75 pct. og en månedlig ydelse under 1.000 kr. Ved at samle finansiering og køb samme sted, får man som bilkøber samtidig en mere enkel købsoplevelse, frem for selv at skulle koordinere med banken, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark. – Ud over de skarpe finansieringsmuligheder går vi også ud med en attraktiv kampagnepris, så man fra kun 84.900 kan få en fem-dørs Mii med start/stop-system, aircondition samt fjernbetjent centrallås. Man sparer 7.500 kr., eller hvad der svarer til prisen for bagdørene, og kan dermed få en femdørsbil og de tilhørende brugsmuligheder til samme pris som en tredørsmodel, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

SEAT sætter fokus på SEAT Mii hele november og inviterer alle interesserede til at komme forbi i løbet af måneden for at prøvekøre den populære model og høre nærmere om de favorable finansieringsmuligheder.
Tilbuddet gælder i kampagneperioden og så længe lager haves. Bilerne kan leveres straks.

*SEAT Mii 5-dørs (60 hk) fra kr. 84.900. Brændstoføkonomi: 22,8-24,4 km/l, 95-105g. CO2/km ved blandet kørsel. Pris er ekskl. lev. omk. kr. 3.780. Den viste model er med ekstraudstyr. Tilbuddet gælder et begrænset antal biler og så længe lager haves. Kontakt din lokale SEAT forhandler og hør meget mere om Seat Mii-
Palle Sund, sund2802@gmail.com, kilde: seat.dk