SKODA introducerer privatleasing

7. marts 2016
SKODA introducerer privatleasing

.
SKODA introducerer et stærkt alternativ til den traditionelle finansiering af en ny bil. Hos alle landets SKODA-forhandlere kan man nu privatlease en Fabia Combi 1.2 TSI Ambition med 90 hk for 2.495 kr. pr. måned med 9.995 kr. i førstegangsydelse, hvor man kan køre 15.000 km pr. år.

Der er mulighed for at tilkøbe både overkørte kilometer og ekstraudstyr og kombinere aftalen med en SKODA forsikring. Privatleasingaftalen er baseret på FDM aftalen, hvilket blandt andet betyder, at det er FDM, der kontrollerer den privatleasede bil ved aflevering for at få en neutral vurdering af eventuelle skader. FDM aftalen er forbrugerbeskyttende på rigtig mange måder og er i dag blevet en branchestandard. Den leasede bil kan uden omkostninger, bortset fra eventuelle skader, stilles efter 12 måneders benyttelse. For at fejre introduktionen af Fabia Combi som privatleasing får de 150 første kunder metal med uden merpris.

Fabia Combi med Ambition udstyr rummer en lang liste af attraktivt udstyr. Eksempelvis får man aircondition, el-opvarmede forsæder, el-ruder for og bag, fartpilot og ikke mindst læderrat. Fabia har endvidere standard frontassistent som en af de eneste biler i klassen for mindre familiebiler. Frontassistenten nedbremser bilen automatisk og forkorter bremselængden, hvis ikke føreren reagerer på en forankørende.

Dertil kommer rummeligheden i Fabia Combi. Netop denne model fra SKODA er kendt for at være en af klassen mest rummelige biler. Fabia har været kåret som årets bil i 2001, og i dag kører der næsten 52.000 rundt på danske veje
Palle Sund, sund2802@gmail.com, kilde: skoda.dk.