Slutningen på Badehotellet er i sigte – men hvordan ender det hele?

22. april 2024
Slutningen på Badehotellet er i sigte – men hvordan ender det hele?

Det næstsidste afsnit af seer-hittet “Badehotellet” er løbet over skærmen. Tilbage er nu kun at tælle ned til det allersidste afsnit på søndag. Der er mange løse ender – og hvem kan forudse hvordan der bliver bundet sløjfe på det hele?

Amanda og Frida er rejst til Tyskland, hvor Uwe venter. Men de mange ødelagte bygninger og områder skræmmer dem begge. Til gengæld mødes de til stor overraskelse med noget nær åbne arme hos Uwes far. Men hvad kommer Uwe til at sige til det?

Georg og Therese Madsen kører hotellet i Amandas fravær. Det virker Therese til at trives fint med. Langt om længe fik hun sat en fod ned, når det gælder Serup-parrets planer. Men får det nogen betydning?

Edward Weyse er lige så dramatisk, som han plejer at være – men for en gangs skyld taler Fru Helene med store bogstaver, da han forsøger at melde fra til teateret med gigtfeber. I kølvandet på hotellets mulige skæbne lægges der nye planer om at bygge deres eget sommerhus – men mon det kommer så vidt?

Alice Frigh kæmper stadig med både fabrik, følelser og anstændighed i forhold til den meget ihærdige Bent Ødegaard Andersen. Kommer hun til at give efter, nu han er blevet skilt?

Hjalmar Aurland er så blind, som noget kan være, når det gælder Otilia. Selv da han får af vide, at en præst har friet til hende, virker det ikke til, at der går et synderligt lys op for ham. Er han virkelig så blind, eller er det et skalkeskjul? Og hvad ender Otilia med at vælge?

Morten og Fie vender snuden hjem til Danmark. Deres gamle plads til rederiet var endda ledig – et tegn? Samtidig hører Fie om den kommende skæbne for hotellet. Bliver de mon indblandet i hotellets fremtid?

Molly har haft det hårdt, men er igen i fuldt vigør efter sin forskrækkelse med et slagtilfælde. Hun får fortalt historien om hotellet til Hr. Serup – men kommer det til at hjælpe? Får hun ham på bedre tanker?

Hvad er din forventning til den store afslutning på søndag?