Søg støtte fra overskuddet fra GPS’en

16. juni 2024
Søg støtte fra overskuddet fra GPS’en

RessourceCenter Aalborg tilbyder en unik mulighed for at ansøge om støtte fra overskuddet genereret af GPS’en, en genbrugsbutik beliggende på Sundsholmen i Nørresundby. GPS’en drives af ledige, som hjælper med at drive butikken og reparere effekter til salg, hvilket skaber et årligt overskud, der fordeles til velgørende arbejde i Aalborg Kommune med fokus på ungdomsarbejde.

GPS’en Genbrug er en populær butik, hvor man kan finde alt fra møbler og brugskunst til isenkram, billeder, cykler og legetøj. Butikken er så velbesøgt, at den hvert år genererer et betydeligt overskud. Dette overskud uddeles til frivillige organisationer, primært dem der fokuserer på sociale indsatser for børn og unge i udsatte positioner i Aalborg Kommune.

Et aktiveringstilbud, der gør en forskel

GPS’en fungerer også som et aktiveringstilbud for unge under 30 år, borgere fra Job og Integration samt borgere med grønlandsk baggrund. Deltagerne er ofte i praktikforløb på over 13 uger, men de kan afslutte forløbet tidligere, hvis de finder job eller uddannelse. Mange deltagere kommer i job eller uddannelse efter deres ophold på GPS’en, takket være den løbende støtte og vejledning, de modtager.

Sådan søger du om støtte

Organisationer, der ønsker at søge støtte fra overskuddet fra GPS’en, kan udfylde ansøgningsformularen via linket nedenfor. Ansøgningsfristen er den 30. juni.

Søg om støtte fra overskud fra GPS’en

Dette initiativ er en fantastisk måde at støtte ungdomsarbejde og sociale indsatser i Aalborg Kommune på, samtidig med at det fremmer genbrug og bæredygtighed.