Sommer hos Maagaard Design

16. juli 2013
Sommer hos Maagaard Design

.
Så er det endnu en gang blevet sommer i Danmark, og dette er for Maagaard ensbetydende med at sommer residensen i Skagen er indtaget.
Hele vinteren har den 33 år gamle designer brugt på at skabe, udvikle og producere nye designs i porcelæn, og kreere nye malerier, som alt sammen kan opleves lige nu i Galleri Mile.
Seneste skud på stammen fra den unge designer er Grenen, som naturligvis skal sælges fra butikken i Skagen. Den særprægede, og meget unikke lågkrukke kommer i indtil flere forskellige sarte farver og størrelser, og er i toppen monteret med et lille stykke afskåret, bejdset drivtømmer, som jo meget passende landsdelen, skal symbolisere toppen af Danmark Grenen. Foruden de brandvarme ovne og roterende drejebænke, har penslerne i Maagaards studio også fået kamp til børsterne. En meget stor del af de producerede malerier, som produceres i Maagaards eget studio, Trykkeriet, er solgt på forhånd, og når således aldrig ud i egne gallerier.

Endvidere er Louise Maagaard udvalgt som en af designerne, til at producere Rikki Tikki Companys nyeste trend Oh My Deer, som er gervirkunst. Prototypen af Maagaard hedder Reborn, og kan opleves og købes på Galleri Tavi i Skagen.

Det er skønt at der er så travlt, og at man ikke er nødt til at kigge så meget efter økonomien mere udtaler Louise Maagaard. Det har kostet en hel del hårdt arbejde, marketing og slid at nå hertil, men nu kører tingene rigtig godt, det største problem er så stadig bare at nå at følge med.

Det er snart 2 år siden at Maagaard åbnede endnu et galleri i Aalborg på Brandstrupsgade 12, lige midt i hjertet af byen. Udover hoveddomicilen i Hadsund, beliggende på Vestergade 16, har designeren pt. altså også galleri Mile i Skagen. Vi har lavet lidt undersøgelser, og kunne rigtig godt tænke os at åbne en butik mere i latinerkvarteret i Aarhus. Vi vil således være ret godt dækket ind, og vil derved kun have salg af vores designs og malerier, fra vore egne gallerier. At skulle betale et galleri 50% i kommission for at sælge ens værker er dyrt, og heldigvis for os ikke nødvendigt længere lyder det fra den unge designer.
Kig forbi en af butikkerne, og se de mange spændende designs, de anderledes og meget utraditionelle smykker samt de glade, og voldsomt inspirerende malerier. Blot kør efter det gode vejr, og drej til højre ved de glade farver, så er du landet lige midt i den gode smag. Har du brug for nærmere geografiske instrukser, kan disse findes på www.maagaarddesign.dk