Super tilbud fra Jammerbugt…om billet til koncert!

1. marts 2014
Super tilbud fra Jammerbugt…om billet til koncert!

.
Pressemeddelelse!

Vi gir en koncert
endda en af de mere spændende og helt fantastiske af slagsen!

Kultur- & Erhvervscenter Jammerbugt har haft en fantastisk koncertsæson, og vi har derfor besluttet at forære denne koncert gratis til vores trofaste publikum og andre interesserede. Alle er velkomne til denne fantastiske søndag eftermiddag.

Radiant Arcadia – fokuserer på ligheder i stedet for forskelle.
De vil vise den glæde, skønhed, samhørighed og livskraft, der er i musikken.
Orkestret Radiant Acadia består af 10 musikere og sangere, der er kendt fra mange andre sammenhænge – et musikalsk interkulturelt kulturmøde mellem jødisk, muslimsk og kristne powerkvinder. Mød Channe Nussbaum, Anne Eltard, Maren Hallberg Larsen, Sarah Yaseen, Faridah Busemann, Karen Jørgensen, Anne Tarzak, Siri Skamby, Asil Alkhaldi og lyt til arabisk/dansk vuggevise, power klezmer med dansk polka akkompagnement, suffi-sang sunget af kvinder fra 6 nationaliteter – Det bliver stort!

Læs mere om Radiant Arcadia:
Ti kvinder fra vidt forskellige kulturer – Radiant Arcadia er en inter-kulturel/inter-religiøs kvindegruppe. Muslimske, jødiske, ateistiske og kristne kvinder. Top professionelt. De ønsker at vise, hvad man kan opnå, når man mødes fordomsfrit i et musikalsk fællesskab.
De har taget deres bedste musikalske traditioner fra deres mangfoldige kulturer – fra folkemusik og trosbaserede sange til helt nye kompositioner.
Når Radiant Arcadia står på scenen, vil der være dans, jubel og tårer. Deres mål er at inspirere til dialog og fredelig sameksistens, overalt i verden, gennem den glæde, skønhed, samhørighed og livskraft, der er i musikken.
Vi ønsker et sammenhængende samfund uden nogen form for diskrimination siger de 10 kvinder samstemmende og vi oplever, at når vi synger, danser og spiller sammen, nedbryder vi grænser og opbygger venskaber.
Radiant Arcadia er lige hjemkommet fra en længere turne til Indien.

En koncert med Radiant Arcadia er en musikalsk oplevelse af meget høj kvalitet.
Få en lille smagsprøve her:
http://www.youtube.com/watch?v=s1KazJ4Ekx0

Sådan gør du:
Send en email til karsten@mediecenter.dk, og jeg fremsender billet(ter).
Skriv dit navn, den by, du kommer fra, og det antal billetter, du ønsker.
Får du det ikke gjort, er du også velkommen til bare at møde op søndag den 2. marts kl. 14.00.