Synspunkt

29. juni 2013
Synspunkt

.
Vi har modtaget følgende synspunkt fra Thure Barsøe-Carnfeldt, Storskovvej 60, 9330 Dronninglund:

Krisen i den vestlige verden ser ud til at være mere end en alvorlig økonomisk krise. Den strækker sig mere eller mindre over hele kloden som en systemkrise, hvor økonomi, råstoffer, fødevarer, energi, fødselsrater og klima i samspil ser ud til at overskride klodens naturlige bærbare grænser.
Det er ikke nok at justere på de økonomiske knapper, eller foretage politiske indgreb i håbet om at bare man tænker traditionelt og handler derefter, så bliver krisen rettet op.
Det er nødvendigt at udvikle en helt ny model for mennesker og staters dispositioner for at opnå en form for økonomi i global balance og ligevægt. Hele verden har hængt sammen siden starten af Internettet og informationerne skal kun bruge millisekunder for at nå frem og tilbage for at starte endnu en ukoordineret handling. Naturen har sine grænser og det har mennesket også.
For at skabe en balance, bliver det nødvendigt i fremtidens overordnede globale dispositioner, at politikere og økonomer handler ansvarsbevidste efter den nye globale model som er under udvikling så kriser kan undgås i fremtiden.