Talenterne fortsætter i Aalborg

9. april 2013
Talenterne fortsætter i Aalborg

.
U21-landsholdet har fortsat fast hjemmebane i Aalborg. Dansk Boldspil-Union og Aalborg Kommune er blevet enige om at fortsætte det succesfulde samarbejde frem til 2015.

U21-landsholdet har fortsat fast hjemmebane i Aalborg. Dansk Boldspil-Union og Aalborg Kommune er blevet enige om at fortsætte det succesfulde samarbejde frem til 2015.
Stor jubel og ekstrem skuffelse. Aalborg Stadion har lagt bane og tribuner til mange store og afgørende fodboldøjeblikke for det danske U21-landshold, der har haft fast hjemmebane i det nordjyske siden 2007.
Et samarbejde, man er rigtig tilfreds med i både Aalborg og i Dansk Boldspil-Union, og derfor har valgt at fortsætte det succesfulde parløb også i den kom-mende EM-kvalifikation frem mod EM-slutrunden i 2015, der starter i efteråret 2013.
Vi er rigtig glade for, at vi har kunnet forlænge aftalen med Aalborg Kommune. Vi mener, at vi igennem de seneste år har fået skabt en rigtig god hjemmebane for vores U21-landshold, der udgør nogle af Danmarks største fodboldtalenter. Vi er samtidig også rigtig glade for både byen og de rammer, der stilles til rådighed for både holdet og de tilskuere, der er til vores landskampe i Aalborg, lyder det fra DBUs Elitechef, John Helt.
Og Aalborgs borgmester Henning G. Jensen glæder sig også til endnu en sæson med landsholdsfodbold i Aalborg:
Aalborg Stadion har været U21-landsholdets hjemmebane siden 2007, og jeg er rigtig glad for, at vi har forlænget aftalen til og med 2014, for kampene har bragt rigtig mange fodboldoplevelser til byen og endnu flere er nu på vej, lyder det fra Henning G. Jensen og fortsætter:
I forbindelse med U21-kampene inviterer vi familier, skoler, institutioner og klubber til fodbold på Aalborg Stadion, hvor vi samarbejder med DBU om at skabe en festlig ramme omkring kampene, blandt andet med en fanzone. Jeg glæder mig rigtig meget til, at vi tager hul på endnu en omgang fodbold på højt niveau her i Aalborg, siger Henning G. Jensen.

U21-landsholdets næste opgaver er to venskabskampe mod Frankrig i Frankrig den 21. marts og mod Norge i Viborg den 25. marts. Den første EM-kvalifikationskamp på hjemmebane spilles den 6. september på Aalborg Stadion mod Andorra, men Danmark åbner EM-kvalifikationen ude mod Estland allere-de den 9. juni.
Udover Andorra er Danmark i Gruppe 2 med Rusland, Slovenien, Bulgarien og Estland.