Travlhed for Vadum svømmerne

4. december 2013
Travlhed for Vadum svømmerne

.
Pressemeddelelse!

Travlhed i Vadum svømmehal:

Svømmeklubben NORD startede i august op med svømmehold i Vadum Svømmehal. Allerede nu er der 17 hold hver uge og godt 200 medlemmer, hvilket giver masser af liv i Vadum svømmehal – faktisk giver det på årsbasis ca. 10.000 ekstra besøgende i den hyggelige svømmehal.

Formanden for Svømmeklubben NORD Stine Sørensen er meget glad for den store succes og fortæller, at svømmeklubben er blevet taget rigtig godt imod i Vadum. Klubben har fået ca. 50 % flere medlemmer i Vadum end de havde forventet. Midt i sæsonen måtte klubben oprette 7 nye hold for, at have plads til alle de medlemmer der gerne ville meldes ind i klubben.

Tirsdag og torsdag har klubben lejet sig ind i halvdelen af bassinet. Det betyder blandt andet, at klubbens medlemmer kan købe et klippekort til Vadumhallen og svømme i længere tid, hvis de ønsker det. Desuden har det gode samarbejde med Vadum Svømmehal betydet, at hver torsdag har Vadumhallens faste gæster mulighed for, at prøve holdet “Puls og Fighting” for 20 kr. ekstra oven i deres klippekort.

Stine fortæller at klubben har et bredt udvalg af hold i Vadum. Klubben har faktisk hold for alle aldre – fra 2 år til 99 år. Der er miniplaske, plask og leg, begynder, let øvet, øvet, crawlkursus, puls og fighting, vandskræk, vandtilvænning til børn, familiehold og motionshold. Svømmeklubben har det sidste halve år oplevet en stor succes med deres 10 ugers crawl kurser – her har succesen også bredt sig til Vadum hvor der har været stor interesse for, at lære at svømme crawl.

I december bliver der rigtig julehygget om klubbens medlemmer i Vadum. De sidste to uger er der pebernødder i svømmehallen, den 2. sidste gang må alle klubbens medlemmer tage en ven med i svømmehallen og den sidste gang inden jul skal børnene danse om juletræer i bassinet. Her får alle børnene en pose juleslik.

Stine Sørensen vil gerne sige tak til Vadum og oplandets borgere for den gode modtagelse klubben har fået i Vadum svømmehal. Også en stor tak til Vadumhallens personale og ikke mindste Jesper Ubbesen samt Myrna Berger fra Aalborg kommune for at det hele har kunne lade sig gøre.

Svømmeklubben NORD fortsætter uændret deres hold i Vadum svømmehal i 2014. Vil du læse mere om Svømmeklubben NORD kan du besøge klubbens hjemmeside på www.svommeklubbennord.dk. Har du spørgsmål er du også velkommen til, at ringe til 24407214 – her kan du også sende en sms.

På billedet: formand Stine Sørensen

Mvh

Svømmeklubben NORD

/ Michael Frellsen